U organizaciji GROW čiji je voditelj Dino Ilečić u suradnji sa Zakladom Marina Čilića, Teniskim klubom Borovo, Vukovarskim leptirićima i Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica” Vukovar organiziran je besplatni ljetni teniski kamp na kojem su sudjelovali i korisnici „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem” osnovanog u sklopu programa „Možemo i mi”.

– S obzirom na svoju prošlost i na to da će zauvijek biti moj rodni grad Vukovar ima posebno značenje za mene. Sport i tenis donijeli su mi toliko toga lijepog u životu tako da sam oduvijek imao želju pomoći djeci Vukovara upravo kroz sport. Ovo je treća godina da organiziramo kamp i jako sam sretan što se ove godine prijavio rekordan broj djece, njih čak 70! Želio bih se zahvaliti i suradnicima na ovom projektu. Iznimno sam sretan što smo zajedno pružili priliku djeci da kroz ova četiri dana unaprijede svoje motoričke vještine, a sve to kroz smijeh, fair play i druženje s novim i starim prijateljima – rekao je voditelj organizacije Grow Dino Ilečić koji je i inicijator besplatnog teniskog kampa za djecu u Vukovaru.

Bila je ovo prilika da se naši korisnici upoznaju, druže i vježbaju s izvrsnim trenerima koji su ih upoznavali s osnovnim elementima tenisa. Upoznali su se i sa udarcima forehand i backhand te servisma. Zatim smo se okušali u igri u parovima i pojedinačno. Veliko hvala organizatorima koji su nas uključili u ovaj događaj kao i trenerima Dini Ilečić, Denisu Ilečić i Josipi Bek na strpljenju, trudu i ugodnom druženju s našim korisnicima.