Ova interaktivna 4-djelna radionica aromaterapije i prirodne kozmetike namijenjena je svima koji su zainteresirani za prirodno ublažavanje tegoba uslijed različitih zdravstvenih stanja, njegu kože i prirodno održavanje doma , bez obzira na predznanje.

Na radionici će se obraditi teme kao što su pojam aromaterapije, prednost prirodne kozmetike nad komercijalnim proizvodima, djelovanje eteričnih i biljnih ulja u njezi kože i zdravlja obitelji itd.

Podijeljena je u četiri tematske cjeline,od kojih je prva na temu:
1. UPOZNAVANJE S ETERIČNIM ULJIMA I OSNOVE PRIMJENE”. 21.08.2018

U teorijskom dijelu polaznici će naučiti što su to i kako djeluju eterična ulja, te kako se sigurno primjenjuju, dok će u praktičnom dijelu polaznici naučiti kako napraviti opuštajuću uljnu kupku, opuštajuće ulje za masažu, ulje za masažu bolnih i umornih mišića,personalne inhalere protiv glavobolje, mučnine, za smirenje, te njegujući balzam za usne.. Svaki će polaznik imati priliku osobno napraviti neki od pripravaka, a na kraju će dobiti uzorak za kućnu uporabu.

Druga tema je 28.08.2018. – “PRIMJENJENA AROMATERAPIJA”
U ovoj temi obraditi ćemo pojam aromaterapije, latinska imena i nazive eteričnih ulja i bilja koje koristimo, terapijsku listu ulja, naučit ćemo sve o prezervativima, kao i o biljnim uljima i maslacima “nosačima” U praktičnom dijelu ove cjeline izradit ćemo kreme u toploj i hladnoj pripremi,piling i sol za kupanje. Upoznat ćemo se i sa svojom kožom, te sa iritacijama kože.

Treća, isto tako zanimljiva tema odnosi se na “MJEŠAVINE ZA DJECU” (7.09.2018) i ovdje ćemo naučiti o upotrebi eteričnih ulja kod beba i djece. Naučit ćemo također i o upotrebi eteričnih ulja eukaliptusa kod djece-što se smije , a što ne, te pripraviti mješavine protiv boli u uhu, kreme za osjetljivu kožu, kreme za opekotine i kreme “za prvu pomoć” kod sitnih ozljeda.

Zadnja ,ali vrlo zanimljiva tema održat će se 14.09.2018, a odnosi se na prirodno , ekološko čišćenje i održavanje doma. Radnog naziva “ŽIVJETI U SKLADU S PRIRODOM” u ovoj temi upoznat ćemo se kako i zašto je dobro koristiti prirodna sredstva za čišćenje, kako štedimo na taj način, te ćemo u praktičnom dijelu i izraditi nekoliko primjera sredstava za čišćenje .Trajanje svake tematske cjeline je 3 i po sata, s uključenom pauzom.
Po završetku svaki će polaznik dobiti certifikat, a uključeni su i pregledni pisani materijali i svi spravljeni proizvodi.

✓ broj polaznika: 2 do 12
✓ radionica je aktivnog karaktera: očekujemo pitanja i vaše potpuno sudjelovanje
✓ ponijeti bilježnicu i olovku

Cijena jednog modula iznosti 250,00 KN + PDV
Cijena sva četiri modula je 900,00 KN + PDV

Zbog ograničenog broja polaznika obavezna je prijava na broj telefona 032/334-443 ili e-mail: info@lotusmedia i uplata kotizacije na: IBAN: HR2023400091110702734