Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Nakon uspjeha njihove igre SCUM, Gamepires zapošljava nove programere i dizajnere

Nakon velikog uspjeha video igre SCUM, koja je u 22 dana prodana u više od milijun primjeraka, tvrtka koja je napravila igru, Gamepires, traži nove članove za svoj tim.

Za sad su otvorene tri pozicije, a njihova menadžerica marketinga Tena Žigmundovac najavljuje još četiri u sljedećih nekoliko dana.

C++ programer

Za ovu poziciju traže dva programera, od kojih očekuju znanje C++ programskog jezika, iskustvo u objektno orijentiranom programiranju, poznavanje alata za verzioniranje, snalažljivost, kreativnost i timski rad. Diploma informatičkog ili matematičkog usmjerenja je bonus, ali nije i uvjet prilikom odabira kandidata.

3D Modelere/Junior Lever dizajnere

Ako imate Blender ili Mode program za 3D modeliranje u malom prstu onda je ovo posao za vas. Od kandidata se očekuje da osim rada u Blenderu ili Modo programu (Blender je prednost) dobro barata i Substance Painterom i Photoshopom. Uz poznavanje navedenih programa kandidat mora biti snalažljiv, kreativan i spreman za rad u timu.

2D Artiste/UIX dizajnere/Concept Artiste

Od kandidata se traži dobro poznavanje rada u Photoshop i Ilustrator alatima, snalažljivost, kreativnost, timski rad i, kao i za sve ostale pozicije, veliku ljubav prema video igrama.

Svi zainteresirani svoj životopis, za bilo koje od tri pozicije, mogu poslati na job@gamepires.com ili tena@gamepires.com.