Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Natječaj za najlakši posao u Hrvatskoj

U moru sezonski poslova na Jadranskoj obali, izdvajamo jedan sasvim neobičan, kako kažu najlakši posao u Hrvatskoj. U oglasu se tako navodi da trebate volit more, sunce, zabavu, i Instagram.

Oglas vam prenosimo u cijelosti sa web stranice Zavrnirukave.com

Znamo da je ljeto na Zrću najbolje ljeto u Europi. Želimo da to prenesemo svima, osoba koju odaberemo mora bit spremna da cijelo ljeto provede na otoku, svakodnevno nosi zaštitu od sunca i čuva plažu od mora.

Od osobe koju zaposlimo očekujemo sve ono što bi radila da ne radi ništa. Ovo neradno mjesto zahtijevat će neke ozbiljne vještine kao što su:

Moraš rasturati na Instagramu, zahtijevamo da budeš po cijele dane na plaži, ne pitaj za godišnji odmor, tvoj posao je godišnji, imat ćeš plaću s kojom se možeš samo slikati (na Instagramu, znači 1000€) i moraš imati puno energije za dnevne tulume i sve noćne klubove.

OPIS POSLA:

Obilazak plaža, popratnih aktivnosti, restorana, noćnih klubova, festivala (baš dosta festivala) i očekujemo da ništa ne radiš. Molimo te, samo nemoj ništa raditi.

NUDIMO TI PLAĆU OD MINIMALNO 1000€, MOBITEL HUAWEI MATE 20 PRO I ZAVIST DRUGIH – JER STVARNO, IMAŠ NAJBOLJI POSAO U HRVATSKOJ.