Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Ovaj tjedan otvaraju se brojne nove prilike za posao

Portal Moj posao donosi pregled aktrativnih radnih mjesta diljem Hrvatske. Zapošljavaju Lipik Glas, Lesnina, Lidl i brojni drugi.

Lipik Glas d.o.o. dio je talijanske grupacije Isoclima S.p.A. koja danas predstavlja jednog od najvećih proizvođača u svijetu stakla. Ulaganja u razvoj proizvoda visoke tehnologije i kvalitete omogućila su Lipik Glas-u da uđe i brzo napreduje u području automobilske industrije, zrakoplovstva, brodogradnje, željeznice i arhitekture.Trenutno zapošljavaju na velikom broju pozicija, provjerite detalje.

Lesnina XXXL sa 70 godina iskustva, prodajnim jedinicama diljem Hrvatske i prijateljskim poticajnim radnim okruženjem dobitnik je nagrade za najbolji omjer cijene i kvalitete. Otvorena je pozicija za Voditelja restorana koji je organiziran, odličan komunikator te usmjeren na rezultat. Rok prijave na oglas je 9. studeni.

Tvrtka CIAK vodeći je distributer akumulatora, motornih ulja, guma te je lider na tržištu zbrinjavanja opasnog i neopasnog otpada. Trenutno u Zaboku zapošljavaju Radnika u proizvodnji radi širenja poslovanja i većeg opsega posla. Poslodavac nudi stimulativna i redovna primanja. Oglas je aktivan do 13. studenog.

Znate li da u Lidlu imate sigurno radno mjesto, iznadprosječna fiskna primanja, dva slobodna radna dana u tjednu, mogućnost usavršavanja i još mnogo toga što vam olakšava boravak na radnom mjestu? Trenutno zapošljavaju Prodavača u Čakovcu, s radnim iskustvom u trgovini i/ili ugostiteljstvu. Prijavite se do 18. studenog.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 supermarketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka zapošljava više od 2.800 djelatnika, a trenutno traže u Omišu Specijalista ljudskih resursa i Voditelja pravne službe s rokom prijave na oglas 13. studenog.