The Big Blue je najmlađi brend Borova te je u vrlo kratkom periodu postao neizostavan modni detalj žena i muškaraca koji biraju kvalitetu i udobnost. Svaki par obuće The Big Blue izrađen je ručno u tvornici Borovo od prirodnih materijala i kože što je dodatni razlog zbog kojeg je brend toliko neodoljiv.

The Big Blue, iza čijeg imena se krije veliki plavi Dunav, spoj je brenda, proizvodnje, ljubavi i Vukovara. Obuća The Big Blue je namijenjana je svima koji biraju opušteni i poslovni stil, a istovremeno se ne žele odreći elegancije i kvalitete. Nekoliko je različitih modela obuće – na navlačenje, na vezice i na patent, a koji zadovoljavaju sve modne zahtjeve.

Za modni izričaj modela zaslužna je Andreja Bistiričić, a studio Esenca je šminkom zaokružio priču.  Fotografije su snimljene pod budnim okom Tomislava Marića. Cijela kampanja snimljena je u Vukovaru, u tvornici Borovo, na šetnici uz Dunav, u Muzeju grada Vukovara i na riječnom brod Bajadera. Lokacije su dodatno naglasile kako raskoš kolekcije The Big Blue tako i samo grada Vukovara.

Kolekciju čini ukupno devet modela, pa će žene moći birati između šest modela, a muškarci između tri. Svi modeli obuće The Big Blue dostupni su u prodavaonicama Borovo te dio kolekcije i na shopu www.borovo.hr po cijeni od 449,00 kn.