Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Prijavi svoj biznis i osvoji video promociju!

Ovog puta nagrađuju tri najzanimljivija obrta ili male tvrtke.

Ako smatraš svoj biznis kreativnim, neobičnim ili inovativnim pozivamo te da budeš dio „Moj biznis“ priče i prijaviš svoju tvrtku ili obrt na još jedan nagradni natječaj!

Nakon prethodnog nagradnog natječaja na koji se odazvalo više od 115 malih tvrtki, obrtnika i malih poduzetnika, Biznis akademija pod pokroviteljstvom Tele2, kao centralno mjesto za edukaciju obrtnika i malih poduzetnika nastavlja nagrađivati dalje.

Ovog puta nagrađujemo tri najzanimljivija obrta ili male tvrtke. Prijavite se na naš natječaj i napišite zašto baš vaša tvrtka zaslužuje da o njoj snimimo video te da ju promoviramo putem Facebook stranice 24sata koja broji više od 1.2 milijuna pratitelja. Stručni žiri sastavljen od članova iz Tele2 i 24sata izabrat će tri najzanimljivija biznisa i o njima snimiti video u vrijednosti od 22.400 kn te ga promovirati putem Facebook stranice 24sata, najpopularnije Facebook stranice s najvećim dosegom u Hrvatskoj!

Što dobivaš:

Profesionalnu video produkciju o svom obrtu ili tvrtki

Promociju na Facebooku 24sata

Priliku da tvoj video vidi najmanje 100.000 ljudi

Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.

Prijave na nagradni natječaj „Moj biznis“ traju od 22. listopada do 11. studenog, a tri najsretnija dobitnika ćemo objaviti 16. studenog 2018. na portalu www.biznisakademija.hr.

Prijaviti se možete na Biznis akademija