Back
Image Alt

Svjetlosna godina

Svjetlosna godina

kn89.00

BESPLATNA DOSTAVA!

Broj strana KB: 60 str.

Kategorija:

Opis

„Svjetlosna godina“ – proza koja se referira na duhovnost je  autobiografsko djelo Vukovarke i autorice Mare Majstorović, NLP Coacha i motivatorice, koje govori o izgubljenoj mladosti ratne 91.g. iz jedne drugačije perspektive, pisano s namjerom  otkrivanja čitatelju kako razmišljati u nevolji.

 

Mirela Španjol Marković, retoričarka i spisateljica  :„Nije ovo roman koji se čita usput, nije to samo još jedna priča ispričana o ratu i gradu heroju, to je duboko emotivno, osobno, hrabro i stilski zavidno dobro napisano literarno djelo.

Darija Klaričić Veg, spisateljca: Marine riječi su kao most. Spajaju i svijetle u tmini. Obraćaju se svakom od nas jer u životu je sve vrlo jednostavno. Ili je ljubav ili je strah.

Saša Drinić, novinar i književni kritičar: Svjetlosna godina je vakuum, kaže znanost. Jest, ako ju ne piše Mara Majstorović. Njezina prozna Svjetlosna godina reflektor je na kraju tunela u koji zalazimo i moramo zaći 18. studenog na obljetnicu okupacije Heroja. Ova knjiga putokaz je kako bi svi, a posebice Vukovarke i Vukovarci, trebali živjeti 364 dana u godini. Slobodno, bez krivnje i okrivljavanja i sretno. Jer samo tamo Dunav ljubi nebo, a to je vrhunac ljepote. Svjetlosna godina zagrljaj je pojedinke za sve nas, ali i one koje Gospodin Rijeka ljubi na njihovim oblacima, daleko od zemlje, ali uvijek u srcu.

Predrag Kvolik- Mala svijeća se vidi iz daleka. A tek svjetionik? Napraviti svijeću, treba htjeti i znati. To pogotovo vrijedi za svjetionik. No, kako se dođe do toga da se upali svijeća, ili u ovom slučaju svjetionik? Mnogo faktora sudjeluje u tome, no presudna je osobnost onoga koji drži upaljenu svijeću.

Kupovinom knjige dio prihoda ide u udrugu Samo Pozitivno u fond za organizaciju manifestacije Znanost za mlade u Vukovaru i stipendiranje darovitih učenika.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Svjetlosna godina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *