Svakog 2. četvrtka u mjesecu od 19:00 do 23:00 sata organiza se mali festival i promociju domaćih craft piva u prostorijama OKC Abrašević u Mostaru!

Svojim dolaskom vi doprinosite razvoju malih, lokalnih proizvodnih pogona u oblasti craft pivarstva, a mi vam uzvraćamo podizanjem nivoa kvaliteta i raznovrsnošću domaćih piva koja pravimo. Svaki mjesec nove vrste craft piva – nova uzbuđenja!

Pored desetak „najboljih craft piva na svijetu“ na točionicima, ponudićemo vam i u bocama još nekoliko vrsta vrhunskih pivskih dragulja, a organizovaćemo i dodjelu nagrada – osmomartovsko iznenađenje za žene!

Dođite da kušate i da uživate ne samo u domaćem craft pivu nego i u druženju. Uz pivo i domaću mezu moći ćete da čujete dosta informacija o craft pivu, kako ga piti i kako ga napraviti sam u svojoj kući ili stanu.

Vi, koji ste uživali u izvanredno finom druženju i kušanju craft piva u prošlom mjesecu, napišite svoje komentare o tome događaju, dođite ponovo u martu i dovedite svoje partnere i prijatelje da zajedno proslavimo Dan žena 8. mart!

SLAVITE I UŽIVAJTE U CRAFT PIVU – ODUPRITE SE INDUSTRIJSKOM PIVU!
Zabilježite datume u vašim kalendarima:
Svakog mjeseca u drugi četvrtak od 19:00 do 23:00 počevši u februaru 2018. do beskonačnosti!

CELEBRATE AND ENJOY CRAFT BEER – RESIST CORPORATE BEER!
Mark your calendar:
Every month on second Thursday at 19:00-23:00 from Feb-2018 till infinity!

Iskreno vaša,

mala kreativna pivara
OLDBRIDZ CRAFT BREWERY MOSTAR