Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Pula ponovo dobitnik nagrade Zlatna plaketa za online informiranje građana

Nacionalni servis vijesti lokalne samouprave, internetski portal Lokalna Hrvatska tradicionalno svake dvije godine dodjeljuje priznanje jedinicama lokalne samouprave s najvećim brojem objava na web portalu te je za period od 2017. do 2019. godine, Gradu Puli ponovno pripala Zlatna plaketa u kategoriji gradovi.

Plaketa Lokalna Hrvatska dodjeljuje se u tri kategorije: općine, gradovi i županije te je osim u kategoriji gradova po broju prenesenih informacija, Grad Pula prvi i u sveukupnom zbroju objava, a Zlatnu je plaketu Grad Pula osvojio i prethodnom razdoblju od 2015. do 2017. godine.

„Intencija je Grada Pule uvijek maksimalno otvoreno informirati građane o svim važnim projektima, aktivnostima, manifestacijama i općenito novostima koje provodimo i često smo upravo zbog takvog pristupa, prepoznati kao jedna od najotvorenijih i najtransparentnijih gradskih uprava. To je naprosto naše opredjeljenje i sustavno radimo na tome da građanima kroz razne kanale komunikacije koje pruža moderna tehnologija približimo rad Gradske uprave, a na tome ćemo sigurno i dalje ustrajati“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Izvor: Grad Pula