Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

„Vaš salon – vaše poslovno carstvo“ dolazi u Osijek

Nakon Dubrovnika, u Osijek stiže specijalizirana edukacija za uspješno poslovanje u salonima „Vaš salon – vaše poslovno carstvo“.

Popularni stručnjak u kozmetičarskom svijetu i autor šest knjiga, Evgen Gec, 8. prosinca 2018. u Poduzetničkom inkubatoru BIOS održat će edukaciju za djelatnike i vlasnike salona s temom povećanja prihoda i broja kvalitetnih klijenata uz unapređenje usluga.

„U trideset godina bavljenja ovim poslom pomogao sam mnogim salonima u nezavidnim situacijama. Vrijeme je da to iskustvo podijelim sa širim krugom, a uskoro u ću s ciljem dizanja poslovanja salona na ovom tržištu na viši nivo izdati i priručnik na hrvatskom. Edukacija u Osijeku će obuhvatiti teme oblikovanja cijena, uvođenja pretplatnih kartica, boljih odnosa s klijentima i mnoge druge.“ – izjavio je Evgen Gec..

Domaćin seminara je Natalija Crnički, vlasnica Salonizea, mlade domaće tvrtke koja se posvetila digitalizaciji i online marketingu u uslužnim djelatnostima, s naglaskom na poslovanje salona.

„Često sam gošća raznih uspješnih konferencija i seminara na istoku Hrvatske, pa sam odlučila i sama organizirati korisnu edukaciju, jer se ovdje dobro osjeti duh poduzetništva i želje da se konačno nešto više pokrene. Želim približiti zainteresiranima digitalno poslovanje i marketing te svoja iskustva financiranja iz EU fondova.“ – izjavila je Natalija Crnički.