Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Veliki uspjeh: David Skoko dobio emisiju na 24Kitchen!

Chef David Skoko postat će prvi hrvatski kuhar koji će imati vlastitu emisiju na 24Kitchen.

Poznati hrvatski chef David Skoko, izazvao je pozornost medija kada se prije nekoliko godina pojavio u ‘MasterChefu’ te emisiji ‘No Reservations’ Anthonyja Bourdaina. Ubrzo nakon radio je reda u ‘Jezikovoj juhi’, a sada vraća na male ekrane.

Kako doznaje Story, Skoku ćemo ove zime gledati na popularnom gastro kanalu 24Kitchen, gdje će se pridružiti kulinarskim zvijezdama kao što su Gordon Ramsay i Jamie Oliver.

On će tako postati prvi Hrvat koji će imati svoju emisiju na tom najpopularnijem svjetskom TV kanalu za zaljubljenike u kuhanje i hranu. Emisija će se zvati David Skoko: stari gušti, nova kužina, a on će putem nje gledateljima predstavljati razna hrvatska jela.

Ovo je vrhunac moje televizijske karijere i ostvarenje najluđih snova. U regiji već ima nekoliko emisija s kuharima iz Srbije i Slovenije, a mislim da je sad pravo vrijeme za hrvatsku emisiju. Kuhamo ovo već neko vrije, sad je spremno za serviranje“, otkriva Skoko i priznaje da ima ‘leptiriće’ u trbuhu.

“Emisija će biti predstavljanje jednostavnih, tradicionalnih, domaćih jela s malim twistom.  Od mene se očekuje da radim tri jela po epizodi . predjelo, glavno jelo i desert, a to će najčešće biti jela na kojima ma odrastao”, kaže i dodaje kako je na prijašnjim TV projektima mnogo naučio što će mu sigurno pomoći u nadolazećem.

Kada se prvi put pojavio na televiziji izazvao je veliku pozornost. Gospođe su ga za zaustavljale na tržnici i molile da im misli nešto za ručak .Bilo je tu i zvižduka, dobacivanja… Ipak, priznaje, slava mu je donijela više pozitivnog nego negativnog. “Donijela je našem restoranu ‘Batelina’ nešto manje promocije, a time i popunjenost, a ja sam dobio priliku sudjelovati u raznim gastronomskim projektima”.

24Kitchen najpopularniji je svjetski gastro TV kanal koji je iznjedrio brojne gastro zvijezde. Trenutno svoje emisije tamo imaju Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Rudolph van Veen te mnogi drugi.