fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Podržite novu Crowdfunding kampanju – GreenArt –  čarolija energije u jednom zalogaju

Supružnici Suzana i Marin Rajić oduvijek su bili pobornici zdravog načina života. Osnovali su start up obiteljsku tvrtku za proizvodnju energetskih pločica i keksića. Poduzetnički duh Suzane i Marina Rajića nikada nije mirovao. Tako su još prije 15tak godina imali jednu od prvih trgovina zdrave hrane u Slavoniji, no taj trend tada tržište i nije najbolje prihvatilo.

Nakon tog sele u Zagreb gdje Suzana sljedećih 6 godina provodi radeći u trgovini zdrave hrane.

“To je bilo lijepo, zanimljivo i izazovno, međutim kada radiš u trgovačkom centru uvijek se pojave neki problemi pa je meni tako stradalo zdravlje. Odlučila sam se maknuti i pokrenuti vlastiti projekt”. – Suzana Rajić

Od silnih ideja što započeti, uvijek se na kraju sve svelo na hranu. Odlučili su pokrenuti proizvodnju zdravih grickalica.

Pitate se zašto?

Jednostavno, pobornici su pravilne ishrane, vrlo aktivni, od trčanja, hodanja, bicikliranja, hodanja po šumama, do raznih poslovnih izazova, sve to iziskuje veliku količinu energije. Suzana je krenula raditi kuglice pune energije da bi imali uvijek uz sebe nešto za “gricnuti”, no kako se to pokazalo nepraktično, promjenili su oblik I počeli pakirati pločice tako da što duže zadrže svježinu. Kuda god su išli nosili su ih u džepu! Ponudili su ih prijateljima s kojima su bili u raznim akcijama te su se oni oduševili i htjeli su ih imati sa sobom. Tražili su ih da naprave i njima takve pločice. I tako je cijela priča krenula.

Odlučili su se da bi trebali ispitati tržište, vidjeti ima li prostora za njihove ideje i oduševili se komentarima i reakcijama sportaša.

U tom trenutku Marin stradava u biciklističkoj nesreći, dolazi do loma 7.vratnog kralješka, a oporavak je bio dug I težak. Odgađaju pokretanje posla da bi se posvetili Marinovom oporavku u cijelosti. Nakon uspješnog oporavka, skupili su hrabrosti i krenuli u avanturu pod nazivom GreenArt – prepoznatljivi brand među sportašima (posebno biciklistima i planinarima), ali i mamama malene dječice (pločice su savršene za dane kad vam dijete nema apetita a bilo bi dobro nešto pojesti).

Osim proizvodnje i prodaje, Suzana i Marin često podržavaju razne humanitarne kampanje.  Vjeruju da postoji bolje mjesto na ovome svijetu i za njih . Zato su se odlučili i pokrenuti crowdfounding kampanju da bi mogli ispuniti svoje snove, proširiti poslovanje, naći bolji i veći prostor, zaposliti nekoliko osoba sa posebnim potrebama, učiniti ovaj svijet ljepšim, ne samo sebi, nego I svima oko njih.

Želja im je naučiti mlade ljude da je hrana energija, čista i zdrava, žele naučiti ljude da moraju redovno imati obroke. Posebno u današnje vrijeme koje je užurbano i puno raznih izazova. Zato je njihov moto: #energyinyourpocket

Kako njihova mlada ambasadorica ( studentica i sportašica) kaže:

“Nema dobrog starta bez GreenArta”

Budite i vi dio zanimljive životne price i podržite ekipu:

https://croinvest.eu/kampanja/greenart-energy-energyinyourpocket/

Ili samo svojim pametnim telefonom skenirajte QR kod :