fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

2. the coklje fest Otočac 2020. – VIRTUALNO!

Kako održati 2. the coklje fest na trgu u Otočcu poštujući sva „korona pravila“ i jamčeći potpunu sigurnost svim posjetiteljima i izlagačima? Vrlo teško, ali nismo željeli odustati. Bilo bi šteta ne nastaviti započeto i razvijati dalje koncept potpore kreativcima i poduzetnicima u proizvodnji kako autohtonih originalnih suvenira, tako i onih modernih, dizajnerskih proizvoda, nadahnutih elementima tradicije i baštine. Zato smo se odlučili potpuno prilagoditi okolnostima i iskušati nešto novo – napraviti virtualnu verziju festivala.

Odlučili smo organizirati uživo 1. virtualni festival – 2. the coklje fest Otočac 2020.

Pozvali smo sve prošlogodišnje izlagače i neke nove da nam se pridruže u virtualnom okruženju – na druženju uživo, ali svatko za svojim računalom. Odabrali smo Zoom aplikaciju koja će nam poslužiti kao platforma za razmjenu ideja, iskustava i razmišljanja gdje smo i kuda idemo. Druženje smo zakazali u subotu u 18 sati. Tu online varijantu festivala javno ćemo prenositi.

Pridružite nam se u udobnosti svoga doma sljedeće subote, 1. kolovoza 2020. od 18 do 20 sati na virtualnom 2. the coklje fest Otočac 2020. Tada ćemo putem Youtube kanala započeti prijenos festivala, a poveznice će biti otvorene na facebook stranicama The coklje, Book cafe Paradiso i Baštinica.

U prvom dijelu programa udruga Baštinica i Poklon galerija Danijele Tonković ugostit će izlagače, a sudjelovanje je potvrdilo jedanaestero kreativaca i poduzetnika. U drugom dijelu festivala book cafe Paradiso predstavit će knjigu Svjetlosna godina svestrane Vukovarke Mare Majstorović, a ispričat će i priču o coklji Tonki.

Organizatori 2. the coklje festa Otočac 2020. su KUBS Baštinica, Poklon galerija Danijela Tonković, Book cafe Paradiso, Strukovna grupa kulturnog turizma HGK – ŽK Otočac te program „Aktivni u zajednici“ koji na području LSŽ u sklopu programske suradnje provode Zaklada Kajo Dadić i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Budite s nama u subotu od 18 do 20 sati u virtualnom okruženju 2. the coklje festa Otočac 2020.