fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

20. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

Jubilarni 20. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar održat će se od 4. do 8. travnja. Mostarski sajam gospodarstva je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji.

Podsajamska manifestacija Sajam turizma Mostar je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija, turoperatera, destinacija i posjetitelja, mjesto prezentacije i populariziranja vina i vinogradarsko-vinarskih proizvoda.

Na 20. jubilarnom Međunarodnom sajmu gospodarstva očekuje se još jače sudjelovanje kineskih gospodarstvenika i izlagača te promocija ekonomskog projekta pod nazivom “Jedan pojas – jedan put”.

U okviru 20. međunarodnog sajma gospodarstva tradicionalno će biti nagrađeni najuspješniji vinari koji pošalju uzorke svojih vina do 1.3.2017.godine. Najbolje ocijenjena vina, odnosno vinari i vinogradari dobit će i priznanja koja će uz njihovo vino nagraditi i njihov pristup dovođenja sirovine, grožđa, do vrhunskog proizvoda.

Priznanja najuspješnijima bit će uručena tijekom trajanja sajamske manifestacije 05. travnja 2017. godine, na kojoj se očekuje sudjelovanje brojnih vinogradara i vinara iz Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, Crne Gore, Italije i drugih zemalja predstavnika vinskih kuća.

Izvor : Agroklub.com