fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

3. Business café Slavonija u restoranu Kod Javora u Osijeku

U utorak 18. listopada 2016. s početkom u 18:00 sati održat će se 3. Business café Slavonija u restoranu Kod Javora u Osijeku.

Business café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla.

Tema ovog Business caféa je Vizijom do uspjeha!

Gosti Business caféa u Osijeku bit će Zrinka Vlašić, uspješna mlada poduzetnica iz obiteljske tvrtke Air Pannonia, Zvonko Popović, vlasnik tvrtke Kanaan iz Donjeg Miholjca, Matias Knežević, jedan od vlasnika Pitaya Solutions, tvrtke mladih poduzetnika koji su izumili Solarni tuš, Mario Hak, voditelj odjela Porezne uprave Područni ured Slavonija i Baranja i Kristina Ercegović idejna začetnica Business caféa i vlasnica tvrtke Zaokret koja upravo slavi 6. rođendan. Naši gosti redom su vrijedni poduzetnici, a njihove vizije motivirat će i vas. Kako je s nama i voditelj iz Porezne uprave, pozivamo Vas da dođete i u ležernoj atmosferi postavite ona pitanja na koja dosad niste dobili odgovor. O poduzetnicima i njihovim vizijama te poslovnom putu i poduzetničkoj karijeri pričat ćemo u utorak 18. listopada u Restoranu „Kod Javora” i doznati što je sve potrebno za uspjeh u Slavoniji.

Dođite po inspiraciju i podržite nas da Slavoniji prenesemo poruku kako je moguće uspjeti na ovim našim prostorima, upravo sada kada se bilježi najveći odlazak Slavonaca u inozemstvo.
Vjerujemo da je istok Hrvatske itekako poduzetan jer imamo vrijedne i radišne ljude samo je potrebno više poticaja i podrške koju vam ovom prilikom i nudimo. Dođite upoznati i potencijalne klijente jer Business café je mjesto motivacije, umrežavanja i promocije uspješnih poduzetnika. Neka nam Business café bude dodatni poticaj da svi zajedno budemo još uspješniji.

Organizatorica događaja Business café Slavonija je Marijana Bošnjak, direktorica tvrtke Bošnjak Company d.o.o. nositelja franšize za područje Istočne Hrvatske. Moderatorica evenata za Slavoniju je Silvija Podoljak.

Za sve informacije i prijavu vašeg dolaska na 3. Business cafe Slavonija kontaktirajte nas na mail marijana@bosnjakcompany.hr

Na linku je video s porukama dosadašnjih gostiju Business cafea.

KRATKA VIDEO REPORTAŽA S 2. BUSINESS CAFEA SLAVONIJA U SB – PTV

Okružite se ljudima koji žele promijeniti svijet, dođite na Business Café.

“Poduzetništvo je način razmišljanja i djelovanja. Raditi posao koji volimo, ostaviti trag, promijeniti svijet na bolje, živjeti punim plućima, slijediti svoje snove i svoju strast, osjećati se živima.” – Sam svoj gazda