fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Bolero – zdravi sokovi za zdrav život

Bolero instant napitci su ukusan i zdrav izbori, a BEZ šećera, BEZ konzervansa, BEZ laktoze, BEZ glutena i BEZ umjetnih aroma! Bolero napitci imaju tek par kalorija te NE sadrže umjetne boje.

No ni to nije sve, ojačani su VITAMINOM C koji ima mnogostruke korisne učinke na ljudsko zdravlje.

1 vrećica sadrži 100% preporučene dnevne doze VITAMINA C!

Ne sadrže šećer
Ne sadrže laktozu
Ne sadrže konzervans
Ne sadrže gluten
Ne sadrže umjetne boje

Jedna vrećica sadrži 100% preporučene dnevne doze vitamina C
Više od 50 okusa zdravih i niskokaloričnih sokova

Praktično pakiranje

Svaka vrećica teži 9 g i dovoljna je za pripremu 1,5 – 2,5 litara soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću. Ove male vrećice vrlo su pogodne za nošenje bilo kamo, a priprema je jednostavna – samo dodajte 1,5 – 2,5 l hladne vode i promiješajte.

Bolero STICKS kutije sadrže po 12 vrećica za pripremu 0,5 – 1 litre soka.

U ponudi su i Bolero izotonični napitak i Bolero Energy Drink.

Usput, Bolero napitci su pakirani u vrhunska praktična pakiranja pa su vrlo jednostavni i brzi za korištenje: samo otvorite vrećicu, istresete sadržaj u vodu, promućkate i – UŽIVATE!

Uz 55 okusa, Bolero napitke možete dobiti u različitim veličinama: Sticks vrećice za pola litre do 1 litru napitka koje su iznimno praktične za putovanja ili treninge i vrećice za 1,5 – 2,5 litre napitka koje ćete odabrati za kućnu uporabu. Dodatno, oduševite djecu fantastičnim okusima pa je Bolero izvrstan odabir i za dječje rođendane jer ćete bezbrižno dati djeci napitak bez šećera.

bolero12

Kome su namijenjeni Bolero napitci?

Bolero napitke odabiru svi koji brinu o svojem zdravlju i žive zdravim načinom života. Također, prikladni su za dijabetičare kao i osobe intolerantne na gluten i laktozu. Bolero napitke odabiru i sportaši koji paze na unos kalorija i nizak unos ugljikohidrata!

Kako konzumirati Bolero napitke?

Osim klasično, kao sokove, Bolero možete koristiti u nizu različitih recepata. Bolero svojim okusom daje posebnu aromu kolačima, sladoledima, muffinima, pudinzima, smoothiejima i drugim slasticama.

Bolero sokove možete piti, klasično, umiješane u hladnu vodu, ali izvrsni su umiješani i u toplu vodu – umjesto čaja i toplih napitaka. Naši kupci javili su da su jagoda, malina, limun, breskva i borovnica odlični u toploj varijanti.

Ako radite milk shake, u mlijeko uz kockice leda ubacite Bolero napitak. Uz Bolero okuse, vaš će milk shake svaki dan imati različit, vrhunski okus. Nema šanse da će vam ovi napitci dosaditi!

Bolero napitke možete i zalediti pa ćete dobiti super zdrave voćne sladolede kojima ćete razveseliti najmlađe članove obitelji.

Najjednostavnije, Bolero prah umiješajte u svoj posni sir i pred sobom ćete imati proteinsku večeru obogaćenu vašim najdražim okusima. Preporučujemo šumsko voće, ananas, crni ribiz, ali sigurni smo da ni s drugim okusima nećete pogriješiti.

Bolero sokove – za one koji uživaju u životu, ali paze na svoje zdravlje!

bolero1

Gdje kupiti Bolero sokove?

Bolero sokove možete kupiti narudžbom preko službene stranice Bolero Drinks Hrvatska, kod ovlaštenog uvoznika za Bolero sokve za Republiku Hrvatsku. Narudžbe se dostavljaju na vašu kućnu adresu.

Kušajte Bolero, izvrstan je!