fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Cammeo i u Vinkovcima

Tvrtka Cammeo jučer je i službeno najavila da će od sljedećeg mjeseca nuditi usluge prijevoza i građanima Vinkovaca. Tako će nakon Zagreba, Osijeka, Rijeke, Varaždina, Čakovca, Šibenika, Vukovara, Koprivnice  i Vinkovčani imati priliku koristiti usluge najboljeg i najpovoljnijeg hrvatskog prijevoznika. 

Osim Vinkovaca, Cammeo će tijekom tekuće godine, svoje poslovanje pokrenuti i u Požegi, Bjelovaru, Đakovu, Križevcima i Krapini čime će dodatno potvrditi svoju tržišnu nadmoć.

Cammeovim dolaskom na lokalno tržište, brojnim nezaposlenima  koji se žele okušati u ovoj djelatnosti nudi se prilika da kao samostalni poduzetnici osiguraju stabilan posao s iznadprosječnim mjesečnim primanjima. Iz Cammea stoga pozivaju sve zainteresirane  za posao da ih za više informacija kontaktiraju na besplatni broj telefona 0800 0001 ili putem internetske stranice cammeo-partner.com.

Korisnici Cammea će za vožnju do 5 km izdvojiti svega 20 kn, a uslugu će moći naručiti pozivom na telefonski broj 032 313 313 odnosno besplatno,  jednim klikom na službenoj internetskoj stranici ili na Cammeo aplikaciji namijenjenoj za korisnike pametnih telefona s Android i iOS platformama.

Cijena usluge bit će tako istovjetna onoj u svim drugim gradovima te će biti dostupna krajnjim korisnicima svakodnevno 0-24 h. Tijekom prva  četiri dana rada, na snazi će biti i promotivna cijena vožnje od 15,00 kn za 5 km unutar grada.