fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Combisov softver iFlight nakon Hrvatske i regije ostvario uspjeh i u Kazahstanu

Hrvatska IT tvrtka Combis implementirala je svoje iFlight rješenje u zrakoplovnoj kompaniji za putnički i teretni prijevoz Trade Air, Zračnoj luci Mostar te u kazahstanskoj zrakoplovnoj kompaniji SCAT Airlines, objavljeno je u četvrtak na Combis konferenciji u Šibeniku.

“Iznimno nam je drago što smo uspjeli realizirati i komercijalizirati iFlight projekt. Najveći izazov bio nam je ostvariti prvu implementaciju, no vjerovali smo da ćemo uspjeti preskočiti tu prepreku što se na kraju i ostvarilo realizacijom projekta kod domaćeg zračnog prijevoznika Trade Aira”, komentirali su Marko Radoš i Mario Rudman, autori iFlight ideje koju su razvili u finalno rješenje u Combisovom internom startupu – NeoStartupu.

iFlight je inovativno IT rješenje za zrakoplovstvo koje objedinjuje sustave za upravljanje sigurnošću i kvalitetom kod zračnih operatora kao što su zrakoplovne kompanije ili zračne luke. Povezuje više sustava u jedinstvenu mrežu te na jednostavan način omogućuje osoblju zračnih operatora korištenje podataka za sigurnost i kvalitetu unutar kompanije.