fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Gradonačelnik Oroslavja uzeo stvar u svoje ruke: Kopao po smeću bačenom u polju ne bi li pronašao krivca

Zbog ilegalnih deponija usred polja i prijava na iste, gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić osobno je prekopao odbačeno smeće i pronašao krivce.

Nakon što je dobio dvije prijave o neodgovorno bačenom otpadu usred polja, gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić odlučio je uzeti stvar u svoje u ruke te je sam otišao do nelegalnog odlagališta ne bi li pronašao bilo kakav trag koji bi upućivao na krivca. O svemu je izvjestio na društvenim mrežama. “Drage sugrađanke, dragi sugrađani! Zbog dobivene dvije prijave bačenog smeća u polje, konačno sam našel vrijeme i zel si truda i obišel potez Mokrice – Slatina. Otvoril sam vreće kako bi probal naći poveznicu s počiniteljem, i našel sam. Počinitelji su pronađeni, i kroz sat vremena dva mala deponija su sami sanirali. Nažalost grad još nema komunalnog redara, ali nije ni meni ispod časti delati taj posel. Najlakše je u životu reći nije to moj posel, nije to moja briga, nije to moje smeće. Grad je naš, i svi se trebamo brinuti za njega!”, istaknuo je gradonačelnik u objavi na Facebooku.

Kako je dalje istaknuo u objavi, počinitelji nisu kažnjeni, ovaj put prošli su s opomenom, međutim dodao je kako građani Oroslavja mogu biti sigurni da ovi počinitelji to neće ponoviti. Gradonačelnik u objavi nije dodao tko su i po čemu je sam otkrio počinitelje, ali vjerujemo kako su isti naučili lekciju oko nelegalnog odlaganja otpada i to izravno od čelnika grada.

Izvor: Green.hr