fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

HGK ŽK Vukovar: Besplatni seminar o oglašavanju na društvenim mrežama

Interaktivni besplatni seminar Oglašavanje na društvenim mrežama bit će održan u srijedu, 4. ožujka, od 10 do 13 sati u HGK – Županijskoj komori Vukovar, Zmajeva ulica 1.

Zainteresirani se trebaju prijaviti online prijavnicom koju mogu pronaći na https://www.hgk.hr/oglasavanje-na-drustvenim-mrezama-najava do ponedjeljka, 2. ožujka. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, broj mjesta je ograničen.
“Svi su aktivni na društvenim mrežama, stoga ima smisla da i vaša tvrtka bude tamo. Iskoristite popularne društvene mreže tako da shvatite zašto trebate biti ondje, pridružite se pravim web-lokacijama društvenih medija i njegujte svoju prisutnost angažirajući se na mrežama”, poručuju iz HGK.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a održat če ga Marko Hrnjak, Google Digitizer, certificirani Googleov trener i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao te voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije koji stoji iza brojnih uspješnih nastupa na društvenim mrežama, internetskom oglašavanju te vođenju web-projekata tvrtki poput Algebre, portala MojPosao, Spana i drugih.

Program Digitalne garaže, u sklopu kojega je organiziran ovaj seminar, uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Cilj je ovog seminara osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje digitalnim vještinama te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Seminar organizira HUP – Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – ŽK Vukovar.