fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

I hrvatski izlagači prisutni na Vitafoods Europe sajmu dodataka prehrani

Na Međunarodnom sajmu nutraceutike, dodataka prehrani, funkcionalne hrane i pića te industrije prirodne kozmetike Vitafoods Europe 2017, među 900 izlagača iz 115 zemalja sudjeluje i 9 hrvatskih izlagača u organizaciji Hrvatske gospodarske komore…

Vitafoods Europe jedan je od najvećih sajmova namijenjen proizvođačima i dobavljačima sirovina za nutraceutiku, dodatke prehrani, funkcionalnu hranu i piće te industriju prirodne kozmetike.

Treću godinu zaredom Hrvatska gospodarska komora organizira zajedničko sudjelovanje članica na sajmu Vitafoods Europe 2017, koji će se održati od 9. do 11. svibnja na ženevskom sajmu Palexpo.

Posebno nas veseli što je svake godine sve veći interes naših tvrtki za sudjelovanje na sajmu. Ove će godine na izložbenom prostoru od 68 četvornih metara svoje proizvode predstaviti devet hrvatskih tvrtki iz djelatnosti dodataka prehrani: Almagea d. o. o., Apipharma d. o. o., Aronia live d. o. o., Fidifarm d. o. o., Kemig d. o. o., obrt Radovan Petrović, Pip d. o. o., Yasenka d. o. o. i Vitastiq d. o. o.

U 2016. godini na sajmu se predstavilo 900 izlagača iz 115 zemalja. Tijekom tri dana ženevski Palexpo ugostio je više stotina dobavljača sirovina i proizvođača gotovih proizvoda, a posjetilo ga je 17.600 posjetitelja kojima su predstavljena najnovija dostignuća iz ovog područja, javljaju iz HGK.