fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

McDonald’s u suradnji s tvrtkom Kraš kreirao najnovije poslastice

Popularni svjetski i domaći brend, McDonald’s i Kraš, ponovno su ujedinili snage i uveli novi okus u McFlurry i McSundae Deluxe, najpopularnije McDonald’sove sladolede

Nakon što su prošloga ljeta ujedinili snage i predstavili McFlurry s okusom popularnih Kraš Napolitanki, McDonald’s i Kraš nastavljaju svoju suradnju u kreiranju novih okusa u najpopularnijim McDonald’sovim sladoledima – McFlurryju i McSundae Deluxeu. McFlurry i McSundae Deluxe ovoga puta dolaze s okusom Kraš Domaćice, a u prodaji su od 2. svibnja.

„Ponosni smo na još jednu suradnju s tvrtkom Kraš. I prošle godine smo uspješno surađivali na predstavljanju sladoleda McFlurry Napolitanke te smo već tada priželjkivali nastavak ove uspješne suradnje na nekom novom proizvodu. Kraš je jedan od lokalnih brendova s kojim vidimo puno mogućnosti zajedničkog napredovanja te sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih i originalnih konditorskih proizvoda svakako može doprinijeti našoj ponudi. Naposljetku, upravo je odabir Kraš Domaćice i Kraš Napolitanki za naše omiljene sladolede još jedan element koji će naš brend dodatno približiti brojnim vjernim gostima u Hrvatskoj gdje su Kraševi proizvodi među omiljenim slasticama mnogih generacija“, ističe Pavel Pavliček, član uprave McDonald’sa Hrvatska, osvrnuvši se i na najnoviju suradnju s Krašem..

Ponovljenu suradnju s McDonald’som hvale i u Krašu.

„Nudeći Kraš Domaćicu, želimo omiljeni proizvod brojnih generacija predstaviti kroz novi način konzumacije. Drago nam je da smo ove godine, osim McFlurry sladoleda, proširili suradnju i na McSundae Deluxe sladoled. Ovakvim poslovnim aktivnostima cilj nam je dodatno jačati desetljećima stvaranu snagu brenda.“, izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d., Damir Bulić, komentirajući suradnju dva velika brenda.

Izvor: www.poslovni.hr