fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Uber, Sberbank, Victus, PBZ, JYSK, Manpower…

Najbolja radna mjesta donosi vam poslovni.hr u suradnji s portalom posao.hr , a koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Uber u Zagrebu zapošljava koordinatora operative i logistike (m/ž). Na ovom radnom mjestu zaposlenik će pratiti ponašanje vozača kako bi se osiguralo što kvalitetnija usluga korisnicima Ubera. Smatrate li se motiviranim, a diplomirali ste, te imate najmanje tri godine iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.

DNV GL je u potrazi za freelance suradnicima za obavljanje poslova procjene i revizije u sektorima “hrana i piće”, “građevinarstvo” i “mehanička inženjerska industrija”. Imate li strast prema kvaliteti i održivosti, a dobro radite u timskom i individualnom okruženju, opširnije o ovom radnom mjestu potražite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije za poslovnicu u Čakovcu traži osobnog bankara (m/ž). Odgovornost uključuje ostvarivanje poslovnih planova prodaje produkata i usluga Sberbank d.d., u segmentu poslovanja s građanstvom na području Čakovca i okolice, kao i vođenje prodajnog razgovora. Ako želite biti dio uspješnog tima Sberbank u dinamičnom okruženju ovdje ispunite brzu prijavu.

Victus Group je uspješna domaća grupacija koja preko 14 godina posluje na tržištu Hrvatske i Slovenije te zapošljava više od 700 djelatnika. Trenutno su u potrazi za direktorom marketinga (m/ž). Od osobe se očekuje da preuzme odgovornosti za izradu PR strategije, marketinškog plana i budžeta za Grupu i članice Grupe, te operativno provođenje strategije. Imate li minimalno 7 godina ukupnog radnog iskustva unutar područja marketinga, prijavite se ovdje za oglas.

Privredna banka Zagreb d.d. s ciljem daljnjeg unaprjeđenja kvalitete bankarskih usluga i osnaživanja unutarnjih snaga tražimo motivirane, komunikativne i energične osobe zainteresirane za rad s klijentima na radnom mjestu: bankarski službenik (ž/m) u Poslovanju sa stanovništvom (mjesto rada Popovača). Uz rad u dinamičnom i izazovnom profesionalnom okruženju te rad u prijateljskom timu s ugodnom radnom atmosferom, PBZ svojim zaposlenicima nudi priliku za učenje i usavršavanje s ciljem profesionalnog rasta i razvoja. Opširnije potražite ovdje.

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu Aluflexpack Grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, prijavite se za radno mjesto u Zadru – product manager / stručni suradnik u marketingu (m/ž). U opisu posla izdvaja se organizacija i priprema marketinških aktivnosti za proizvode – od strateškog planiranja do izvršenja taktičkih aktivnosti. Opširnije potražite ovdje.

Institut za menadžment d.o.o. u Zagrebu traži honorarne predavače za područje ekonomske i medicinske grupe predmeta. Potreban je fakultet, radno iskustvo, te osnovno poznavanje rada na računalu. Opširnije pronađite ovdje.

JYSK je čvrsta kompanija koja nagrađuje vrijedan rad i dobru uslužnost prodavača, a za radno mjesto u Zagrebu traži upravo – prodavača (m/ž). Kako vi možete doprinijeti u svakodnevnom radu? Vi ste prodavač i volite timski rad. Za vas uspješan dan znači ako znate da su kupci bili zadovoljni, prodaja je bila dobra i odlično ste surađivali s kolegama. Ako ste znatiželjni, pročitajte ovdje opširnije.

Istarski supermarketi u potrazi su za stručnjakom zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž) koji sudjeluje u pripremi i donošenju općih akata zaštite na radu i zaštite od požara, te prati primjenu propisa i općih akata zaštite na radu i zaštite od požara. Mjesto rada je u Poreču, a poželjan je položen stručni ispit iz zašite na radu, kao i iskustvo u koordinaciji i nadzoru radova. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Manpower Hrvatska za klijenta traži šefa prodaje (m/ž) u Sesvetama. Radni zadaci sastoje se između ostalog od organizacije i rukovođenja službom prodaje, a tvrtka nudi povoljnu priliku rada u uspješnom hrvatskom poduzeću, kao i mogućnost osobnog napredovanja. Za prijavu je potrebna VSS ekonomskog ili tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika i tri ili više godina rada u komercijali. Opširnije potražite ovdje.