fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Nova prilika za zaposlenje, iskoristite je

Portal MojPosao odabrao je iz svoje ponude pet kompanija koje ovog tjedna traže inženjere, 

S Tempera tvrtka je iz Donje Zeline koja se bavi proizvodnjom specijalnih vozila i nadogradnjom. Dio asortimana je proizvodnja vozila hitne pomoći, policijskih i vatrogasnih vozila. S obzirom da je većina vozila namijenjena inozemnom tržištu, očekuju se inovativna rješenje i visoka kvaliteta izrade. Ako vas zanima autoindustrija, a završili ste Strojarstvo, zanimat će vas otvorena radna pozicija Projektni inženjer (m/ž). Za potrebe montaže i provjere električnih instalacija, zapošljava se Električar koji ima iskustvo u sličnoj proizvodnji. Natječaji su otvoreni do 5. studenog!

Motivira vas rad u dinamičnom okruženju, imate izražene organizacijske vještine, fleksibilni ste i komunikativni? Pridružite se timu tvrtke Jadran Galenski na poziciji Specijalist računovodstva u Rijeci. Radno mjesto podrazumijeva ispravnu i pravovremenu računovodstvenu evidenciju poslovnih transakcija zaliha sirovine, robe i gotovih proizvoda, a u skladu sa zakonskim normama i međunarodnim standardima. Zapošljava se kandidat s visokom stručnom spremom, magistar/ magistra ekonomije. Prednost imaju kandidati s iskustvom, a na oglas se možete prijaviti do 31. listopada.

Zaštitarska tvrtka Sokol Marić zapošljava više Zaštitara za rad na području sljedećih gradova: Zagreb, Split, Rijeka i Pula. Kandidat treba imati vozačku dozvolu B kategorije, opću i posebnu zdravstvenu sposobnost za rad te ne smije biti kažnjavan niti se protiv istog smije voditi kazneni ili prekršajni postupak. Ukoliko kandidat ne posjeduje dopuštenje za obavljanje poslova zaštitara, trošak edukacije snosi poslodavac. Ukoliko biste željeli raditi navedeni posao, prijavite se na oglas putem MojPosao.

U tvrtki Grawe vjeruju da je u čovjeku snaga za promjenom te ukoliko tražite novi posao, pozivaju vas da se prijavite na oglas Suradnik u odjelu za korisnike osiguranja. Navedeno radno mjesto podrazumijeva pružanje informacija vanjskim i unutarnjim korisnicima, zaprimanje prijave šteta te vođenje brige o blagajni (transakcijama). Idealan kandidat ima minimalno godinu dana radnog iskustva na administrativnim poslovima. Na oglas se možete prijaviti do 31. listopada.

Crossvallia je vodeća globalna konzultantska tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu. Svojim klijentima nude cjelovita rješenja za poboljšanje poslovanja, što uključuje moderne tehnologije i praktična iskustva u projektiranju i izgradnji poslovnih sustava velikih razmjera s naglaskom na sigurnost. Trenutno se možete prijaviti na 7 otvorenih radnih mjesta u Zagrebu i Rijeci, a otvorene su pozicije za software inženjere, developere, sistem administratore. Detaljnije pročitajte u oglasima na portalu MojPosao.

Izvor: Tportal.hr