fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Tifon, Auro Domus, Krnjak, Ljekarne Prima…

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača  / Prodavača (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, stimulativna primanja uz plaćene troškove prijvoza i prehrane te ostale dodatke na plaću. Prijave se zaprimaju do 12.02.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Kreditnog konzultanta (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 02.03.2022. Poslodavac traži 2 djelatnika te je poželjno posjedovanje 2 godine radnog iskustva na području prodaje. Prijavite se putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta (m/ž) na području Osječko-baranjske županije. Traže se motivirani, odgovorni i proaktivni kandidati. Prijavite se do 09.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu i motiviranost za posao. Prijave se zaprimaju do 24.02.2022. putem linka.

Bokun traži Veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Hrastovac. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Posao obuhvaća skrb za zdravstveno stanje goveda, ishranu te opće stanje stada. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Enzita d.o.o. zapošljava Asistenta u digitalnom marketingu (m/ž). Mjesto rada je Strizivojna, a rok za prijavu je 08.02.2022. Traži se osoba s višegodišnjim iskustvom pisanja sadržaja na društvenim mrežama i iskustvom rada s medijima. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Horizont-S d.o.o. zapošljava Cestara (m/ž) u Čepinu. Prijave traju do 17.02.2022.Kandidat treba posjedovati položeni vozački ispit B, C i E kategorije te 2 godine radnog iskustva. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Emax d.o.o. traži Plinoinstalatera (m/ž). Područje rada je Osijek. Prijaviti se možete do 28.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će izvršavati obilježavanje, pripremu i postavljanje plinskih instalacija prema nacrtu. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Piccolina zapošljava Pizza-majstora (m/ž). Mjesto rada je Višnjevac. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao uključuje pripremu tijesta,  pečenje pizze, sandwicha i lazanja. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvijet. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Krnjak d.o.o. traži Tehnologa ratarstva (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Prijaviti se možete do 28.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom višom stručnom spremom koji su spremni za terenski rad gdje će izvršavati organizaciju, vođenje i nadzor ratarske proizvodnje. Podaci za prijave nalaze se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!