Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Održana 20. po redu jubilarna edukativna radionica uz čaj s temom“ Pozitivnim stavom do pozitivnog rezultata“

Jučer je u Osijeku održana 20. po redu jubilarna edukativna radionica uz čaj s temom“ Pozitivnim stavom do pozitivnog rezultata“. Riječ je o radionicama u organizaciji tvrtke Lotusmedia, a u ciklusu druženja pod imenom „Use the time for tea!“

U ugodnoj atmosferi uz 30 tak polaznika u Centru za poduzetništvo u Osijeku voditeljica radionice Mara Majstorović  nakon uvodne prezentacije o pozitivnom stavu, modelirala uspješne goste koji su sa svojim pozitivnim stavom došli do pozitivnog rezultata.

Prva od gostiju koju smo predstavili je Adriana Markanović (Fizikalna terapija „Ad Manus“) koja je sa svojim pacijentima razvila jedan poseban odnos.

Radeći s teško bolesnim osobama, kroz terapije sam pokušavala i pozitivnim stavom utjecati na svoje pacijente. To se i dogodilo te se većina tih pacijenata danas vraća sretno i zadovoljno uslugama naše ustanove.

Kristijan Šimičić vlasnik Edukosa koji je još od svoje 12 godine pokazao svoj poduzetnički duh, a danas kao vlasnik najuspješnijeg centra za instrukcije. Ono što ga pokreće u životu je vjera i poštenje i empatija za ljude oko sebe.

Ističe da i ako se ne slaže s načinom na koji država tretira poduzetnike, on sve svoje obveze izmiruje na vrijeme i pošteno, te smatra da je zahvaljujući tome opstao i ostao na tržištu. Odnos s radnicima je ono što je isto bitno istaknuo je Kristijan i stvara pozitivno ozračje u tvrtki.

Naša treća gošća koja je sudjelovala na radionici je Marijana Bošnjak (Kinematografi) koja je svoje padove iskoristila za svoje uspone, te je tvrtku u stečaju dovela do pozitivne bilance.

Vrativši se iz Amerike, kako kaže nije mogla podnijeti da njen grad nema kino. I tu je sve počelo, uhvatila se u koštac s problemima i tvrtku Kinematografi Osijek podigla na zdrave noge.

Istaknula je da nikad nije kasno za promjene, te da svoju djecu odgaja da budu slobodni i jedinstveni i da pozitivno gledaju na sebe i svijet oko sebe.

Na kraju kao gošću iznenađenja smo predstavili doktoricu sreće Anitu Freimann . Sebe stavite na prvo mjesto, riješite se negativnih ljudi koje vam troše energiju, negativnih emocija i počnite misliti pozitivno, poručila je Anita.

Budite zahvalni za ono što imate i promjene u životu će vam postati vidljive. Pozitivnim ljudima pozitivne stvari se događaju svakodnevno. Anita je i autorica knjige ‘Hrabrost na putu sreće‘ koja će vas ohrabriti u stvaranju sretnoga života.

Moguće je živjeti sretno, zadovoljno i u sadašnjem trenutku samo se trebate “rastaviti” s negativnim emocijama rekla je na kraju Anita.

Na kraju druženja podijeljene su i vrijedne nagrade. Treba istaknuti da je ovo po prvi put da tvrtka Lotusmedia organizirala radionicu User the time for tea u Osijeku i zasigurno ne posljednji.