fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Otvoren natječaj za “start-up” projekte: Intesa Sanpaolo podržava zaštitu kulturne baštine

Svoje poslovne ideje za pokretanje “start-up“ projekata, koji doprinose zaštiti kulturne baštine, do 15. rujna 2016. godine mogu prijaviti kandidati do 40 godina starosti i to iz osam zemalja Jadransko – jonske makroregije.

Fondacija Marche, Gospodarska komora Ancone, Politehnički Univerzitet Marche, Grad Ancona i institut ISTAO, uz podršku Intese Sanpaolo, međunarodne talijanske bankarske grupe čija je članica i Privredna banka Zagreb (PBZ), objavili su drugi po redu javni natječaj za prijave u Ecapital Culture Adriatic Start Up School – školu namijenjenu mladima  iz zemalja Jadransko – jonske makroregije, koja ima za cilj unapređenje kulturno-historijske baštine makroregije kroz razvoj inovativnih “start-up“ inicijativa.

Svoje poslovne ideje za pokretanje “start-up“ projekata, koji doprinose zaštiti kulturne baštine, do 15. rujna 2016. godine mogu prijaviti kandidati do 40 godina starosti i to iz osam zemalja Jadransko – jonske makroregije: Hrvatske, Slovenije,  Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Grčke i Italije.

Obrazac za prijavu kao i detaljnije informacije o projektu i sudjelovanju na natječaju dostupni su na: http://startupschool.ecapital.it/.

Odabir najuspješnijih bit će obavljen do 30. rujna 2016. godine, a predavanja i radionice održat će se u Anconi, Italija, u razdoblju između 17. listopada  i 16. prosinca 2016. godine.