fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Prijavite se na Tech Boost – program za startupe

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije zajedno s nositeljem programa, njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom, te uz podršku fonda EFSE (European Fund for Southeast Europe), otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu. Program je regionalan, i biti će, uz Hrvatsku, implementiran na Kosovu, u Bosni i Hercegovini i u Makedoniji.

Pozivaju se startup tvrtke i pojedinci s dobrim poslovnim idejama koji još nisu tražili ulagače. Program je namijenjen tvrtkama iz raznih industrija, a blagu prednost daje društveno orijentiranim poslovnim idejama. Traže se odgovorni ljudi, spremni na konstruktivnu suradnju, otvoreni za promjenu stava ako to bude nužno za poslovni razvoj njihove ideje, spremni učiti i poslušati savjete mentora. Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremiti ih za skaliranje te za susret s investitorima rizičnog kapitala.

Predakceleracijski program odvija se u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije, traje osam tjedana i obuhvaća niz online edukacija o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnoj prezentaciji poslovnih ideja i drugim poduzetničkim temama. Edukacija se provodi pod mentorstvom stručnjaka, putem online programa Startup Wise Guys iz Estonije.

Prijave počinju 2. veljače

Program Tech Boost završava intenzivnim jednotjednim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka, sjedištu hrvatske podružnice Svjetskog foruma poslovnih anđela – WBAF (World Business Angles Forum). Troškovi cjelokupnog sadržaja programa, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do dvorca Bračak (Zabok) u kojem će se odvijati većina programa.

Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond kao nositelj ovog programa.

Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Hrvatske. Za sudionike iz naše zemlje proces prijava kreće od 2. veljače i otvoren je do 2. ožujka, a sama edukacije kreće 16. ožujka.

Detaljne informacije i prijava

U evaluaciji sudionika sudjeluju predstavnik Poduzetničkog centra, Zagorske razvojne agencije, visoka povjerenica World Business Angels Investment Foruma Hrvatska, fonda Fil Rouge, estonskog akceleratora Startup Wise Guys.

Izvor: Tockanai.hr