fbpx
Back
Image Alt

Prolazak ispod duge

Prolazak ispod duge

11.00

BESPLATNA DOSTAVA!

Broj strana KB: 56 str.

Autorica: Mara Majstorović, NLP coach

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Nema na zalihi

Opis

Poezija za osobnu preobrazbu kroz 40 pjesama!

Iza nas su vrlo zanimljiva iskustvena i teška vremena u kojima smo svjedočili pandemiji, potresima, masovnom umiranju i bolesti. U nekim situacijama smo se snašli, nekima smo se prilagodili, a nekima i nismo, i to je ostavilo traga na pojedincima, na obiteljima te na mentalnome i fizičkom zdravlju cijele populacije. Potaknuta svim ovim zbivanjima, a nema osobe na ovom planetu koju cijela situacija na bilo koji način nije dotaknula, ponovno sam stavila olovku na papir ne bih li zaronila još dublje do dna ljudske patnje i u samu srž emotivnih stanja, upoznala tamnu stranu života i sjenu koja se nadvila nad svima nama kako bi ovog puta svatko ponaosob upoznao samog sebe.

I tada sam shvatila.

Trauma je sastavni dio našeg života, prirodni način čišćenja našeg života od svega lošega nakupljenog u nama. Nakon nekog vremena uništit će sve strahove, aroganciju i lažne uloge koje pripadaju našem egu. Vratit će nas izvoru, našoj svrsi, talentima i jedinstvenosti, ali samo ako imamo hrabrosti upustiti se u nepoznato i zakoračiti na put neizvjesnosti. Na drugoj pak strani patnje upoznat ćete nove emocije koje iz straha i zabrinutosti za sebe niste mogli živjeti. Briga za druge, suosjećanje, empatija, zahvalnost dovest će vas do originalnosti, poistovjećivanja, razumijevanja i povjerenja u život i ljude. Nakon noćnih mora proći ćete hrabro ispod duge i odabrati budni sanjati i ostvarivati svoje snove! Zato sam nakon ove avanture u godini pandemije neizmjerno zahvalna što ovu zbirku pjesama držite u svojim rukama i što ste odlučili skupa sa mnom zaroniti u dubine svojeg uma i sve one tamne i skrivene odaje u nama koje se otključavaju baš onda kada smo pomislili da smo ih zaboravili i da više ne postoje.

Svjesna sam da će mnoge vratiti u traumatična iskustva u prvim stihovima, no isto tako sam gotovo sto posto sigurna da ćete zamijetiti i ponuđene odgovore u drugome i trećem poglavlju na najčešće pitanje današnjice: Kako živjeti dalje, nakon svega? Zato pjesme čitajte polako i ne previše odjednom. Možete pročitati i samo jednu na dan. Pročitajte i promišljajte, ostavite si dovoljno vremena do sljedeće. Silno bih željela da vas pjesme podsjete na znanje koje već imate u sebi, da vas potaknu na bolje odluke i promjene s kojima ćete dobiti nove uvide i moći stvarati nove odaje pune svjetla i duginih boja. Nije lako pogledati bolesti, sudbini, smrti u oči, no isto tako sasvim je prirodno i lako suočiti se s njima na svoj način u trenutku kada ste spremni pogledati duboko u svoje srce i shvatiti da nemate što izgubiti.

Ja jesam.

Ove stihove napisala sam u roku od nešto više od mjesec dana nakon što sam kao NLP coach godinu dana pozorno slušala s kojim su se problemima suočavali moji klijenti i suradnici, svjedočila situacijama u kojima su se zatekli moji najmiliji i pratila emotivna stanja s kojima su se suočavali i mladi i stari u sustavu koji ni sam nije bio siguran u konačna rješenja.Jednostavno je iz mene izišla nabujala rijeka stihova kojima sam htjela da dođete do srži vlastitih osjećaja i da vam pomognem da ih bolje razumijete i pronađete rješenja kako se s njima nositi. Rješenja su, naime, u svima nama, a ključ se često može pronaći upravo u knjizi, pjesmi, stihu ili riječi koja nam bljesne kao znak na putu. Spoznaja da postoji drukčiji način razmišljanja kao i drukčiji pogled na stvari odvest će vas kroz moje stihove na jedno sasvim neobično putovanje. Putovanje prihvaćanja vlastitih trauma i patnje, putovanje u kojemu ćete na stvari gledati iz druge perspektive, odabirati pažljivije reakcije na nove potencijale i na koncu shvatiti kako otvoriti širom vrata svojeg srca i pod cijenu da vas život ponovno dotakne ravno u njega.

Zbirku posvećujem upravo svima vama koji želite otvoriti svoja srca, ali ne znate kako. Stihovi će biti vaše zrcalo i, kada se ugledate kakvima ne želite biti i kakvima želite biti, znat ćete da poruka leži upravo tu, samo za vas. Također, otvorenog srca i puna zahvalnosti, posvećujem ovu zbirku pjesama svima vama divnim, osjećajnim dušama koje hrabro čitaju poeziju i stihovima još hrabrije nastoje širiti ljubav i tragati za smislom i svrhom svojeg života.

Nadam se, nakon čitanja ove zbirke, s manje borbe, bolesti i patnje. Ako sam mogla ja, možete i vi. Od ovog trenutka, sada, dok čitate. Od srca i s poštovanjem, vjerujem da i vi možete spoznati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Prolazak ispod duge”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)