fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Simpatične zastavice s porukama koje će uljepšati svaki stan ili ured

Riječ je o zastavicama koje će na cool način osvježiti vaš stan, dječju sobu ili ured i podsjetiti vas na ono što vam je u životu važno ili vas nasmijati i oraspoložiti

ForaStuff01

SVI ZNAMO kako samo jedna fotografija, crtež ili poruka mogu promijeniti naše raspoloženje za cijeli dan.

S tom mišlju, dvije domišljate mlade kreativke Kristina i Rebeka stvorile su brand “Fora Stuff” koji se bavi izradom zgodnih detalja za uređenje doma.

Riječ je o zastavicama koje će na cool način osvježiti vaš stan, dječju sobu ili ured i podsjetiti vas na ono što vam je u životu važno ili vas nasmijati i oraspoložiti.

DonutFora44

Ove dvije kreativke iz Osijeka u ovom su projektu našle bijeg od svakodnevnog posla te brzo naišle na odličan odaziv publike kojoj se sviđaju ovakvi zgodni detalji. Tko ne bi volio vidjeti ovakvu zastavicu u svojoj kuhinji?

Cure za sada izrađuju samo zastavice koje se mogu naručiti u različitim dimezijama i s različitim natpisima, no najavljuju da se svašta kuha u njihovoj kreativnoj radionici i da uskoro možemo očekivati nova iznenađenja branda “Fora”.

“Sama ideja izrađivanja zastavica/banera došla je nekako spontano. Naime Rebeka je za rođendan od sestre dobila sličnu takvu zastavicu iz Irske, a kada smo shvatile da u Hrvatskoj ne postoji nitko tko tako nešto slično izrađuje, odlučile smo to iskoristit. Ono što bi htjele naglasiti je činjenica da same sve izrađujemo, od šivanja, do dizajna, rezanja, i samog apliciranja na tkaninu. Fora zastavice napravljene su od 100% pamuka sa 100% ljubavi te će se lako uklopiti u svaki interijer. Natpisi se po želji mogu kombinirati na druge dimenzije i boje zastavica, a radimo ih i po narudžbi. Zastavice su namijenjene apsolutno svima koji vole šaljive ili inspirirajuće poruke, a naša želja je da izmame osmijeh ili neko lijepo sjećanje, trenutak.  Spojila nas je želja da zajedno probamo stvoriti neko ‘veće dobro'”, rekle su Rebeka i Kristina za Index Rouge.

DonutFora43

“Želje su nam puno veće, i zastavice nisu nešto na čemu ćemo stati – raditi ćemo na tome da uvijek nešto novo FORA smislimo. Sama ideja brenda Fora je baš ta, stvaranje takozvane platforme…koja će ponuditi svašta nešto Fora, urbano, i ono što bi ljudima moglo biti zanimljivo…”, dodaju simpatične cure koje stoje iza ovog projekta.

Izvor: www.index.hr