fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Susret u Filodrammatici: Predstavljanje zbirka poezije “Prolazak ispod duge“ autorice Mare Majstorović

U petak 25. 3. 2022. godine s početkom u 18 sati u Središnjem odjelu Filodrammatica Gradske knjižnice Rijeka bit će predstavljena zbirka poezije “Prolazak ispod duge“ autorice Mare Majstorović.

Knjiga je nastala u vremenima pandemije i kao svojevrstan nastavak prvog autobiografskog proznog djela „Svjetlosna godina” iz 2019. godine. U zbirci kroz 40 pjesama otkriva čitateljima kako kroz stihove razumjeti teška emotivna stanja koja mnogi proživljavaju u ovim izazovnim vremenima, i kako kroz afirmativne poruke koje stihovi nose u sebi otkriti odgovore za izlaz iz teških emocija.

Obvezna je rezervacija mjesta na mail prijave.programi@gkri.hr

Mara Majstorović je certificirani NLP majstor praktičar i Coach, motivacijski trener za podršku u procesima osobnog i organizacijskog razvoja. Autorica je vlastitih radionica, Pozitivnog planera i NLP treninga u Slavoniji i diljem Hrvatske. Uređuje portal Samo pozitivno i vodi istoimenu udrugu u Vinkovcima.

U programu uz autorica sudjeluju prof. psihologije i konzultant Darko Sambol i Daniela Uzelac, blogerica i autorica ciklusa Put Boginje. Autorica će na kraju programa sa sudionicima odraditi i kratku coaching igru s kojom će se publika na kraju kroz stihove i zabaviti.