fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tehnološka kompanija SMSGlobal otvorila ured u Zagrebu

Tehnološka kompanija SMSGlobal započela je novu etapu svog poslovanja s internacionalnim proširenjem, otvorivši ovih dana hrvatsku podružnicu i ured za razvoj, u kojima namjerava zaposliti 30 developera i dizajnera, stoji u njezinu priopćenju

SMSGlobal je svjetski poznati pružatelj SMS protokola, osposobljenih za slanje i primanje mnoštva SMS poruka odjednom, koju je prije 33 godine osnovao tehnološki guru Carl Krumins. Kao veliki igrač u sektoru komunikacija na globalnoj razini, kompanija je revolucionizirala način na koji poslovanja mogu komunicirati sa svojim klijentima, korisnicima i zaposlenicima.

Trenutno SMSGlobal ima bazu klijenata koja premašuje 360.000, uključujući poduzeća velikih razmjera poput Microsofta, ANZa, Etihada i Samsunga. U optjecaju su također planovi za daljnje proširenje njihove baze s klijentelom diljem svijeta. Taj tehnološki gigant ima ukupno aktivnih 6 ureda diljem svijeta.

‘Zaintrigiran i uzbuđen s prospektom vala novog i mladog tehnološkog talenta u istočnoj Europi, kao i s prilikom za njegov razvoj, Krumins se odlučio na kupnju prostora u Zagrebu koji služi kao novootvoreni ured za razvoj’, navodi se u priopćenju.

U uredu od 401 četvorni metar u Eurotoweru, planira se angažirati 30 talentiranih developera i dizajnera, koji će raditi na razvoju kompletno nove i napredne platforme za digitalnu komunikaciju. Ona će pri završetku biti lansirana u New Yorku, a eventualno i puštena u optjecaj na globalnoj razini.

‘Vrlo smo uzbuđeni što otvaramo podružnicu u Hrvatskoj. Uvidjeli smo da postoji izrazit talent za tehnologiju u ovom dijelu svijeta i jednostavno ne možemo dočekati da dovedemo više mladih developera koji će postati dio našeg tima’, izjavio je Krumins.

Projekt i sve operacije vezane uz hrvatsku podružnicu SMSGlobala nadgleda Nedim Čehajić, 22-godišnji projekt menadžer.

SMSGlobal je trenutno u procesu zapošljavanja, a posao je okarakteriziran zavidnim plaćama i prilikama za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina zaposlenika.

Izvor: Tportal.hr