fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Traže se najbolje hrvatske poduzetnice

Mreža za poduzetnice i poslovne žene Women in Adria prikuplja prijave za nagrade najboljim poduzetnicama u Hrvatskoj. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije – od one za start-up poduzeće do one za inspirativnu poduzetnicu godine

Žensko poduzetništvo sve je važniji čimbenik u hrvatskom gospodarstvu. Kako bi njegovi uspjesi bili što vidljiviji, mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria organizira drugu dodjelu nagrada najboljim poduzetnicama, najavljuju iz Women in Adria.

Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Start-up poduzetnica godine, Mikro poduzetnica godine, Mala poduzetnica godine i Inspirativna poduzetnica godine. Prva je kategorija namijenjena poduzetnicama čija je tvrtka mlađa od pet godina, druga onima koje zapošljavaju do pet ljudi, a treća za one koje imaju veći broj zaposlenih. Nagradu Inspirativna poduzetnica godine može primiti žena iza koje je pet godina vođenja vlastite tvrtke s najmanje pet zaposlenih koja bilježi kontinuirani rast poslovanja.

‘Raznolikošću kategorija želimo poduzetnicama svih veličina omogućiti da pokažu malo svoj uspjeh. Budućnost poduzetništva u Europi je u onom malom i srednjem, a upravo tu žene igraju važnu ulogu. Posluju kako bi zapošljavale sebe te na duge pruge otvarale sigurna radna mjesta’, rekla je Ivana Matić, osnivačica mreže Women in Adria.

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama primaju se do 25. listopada, a poduzetnice se na natječaj mogu prijaviti putem linka. Dodjela nagrada održat će se sredinom studenog kada se obilježava i Svjetski dan poduzetnica.

Izvor: Promo fotografije Women in Adria