Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Tražite posao? Zapošljavaju Heineken i Kamgrad, a jedna kompanija traži brend menadžera

Voliš putovati, ne drži te mjesto, a nebeske visine ti ne predstavljaju problem već dobrodošao izazov? Ako je tvoj odgovor potvrdan i pritom si stariji od 21 godine, visok najmanje 160 centimetara, a doseg ruku dok stojiš na prstima ti seže do dužine od barem 212 centimetara, Emirates čeka upravo tebe! Postani članom njihova Kabinskog osoblja (m/ž) i kreni na putovanje života u okviru kojeg ćeš obići čitav svijet.

Dođi na „Dane otvorenih vrata” za nove članove kabinskog osoblja, 19.siječnja u 9 sati u hotelu Royal Princess u Dubrovniku.

Tvrtka HSH Chemie, vodeći distributer kemikalija u srednjoj i istočnoj Europi s više od 30 godina iskustva na ovom tržištu, zapošljava Area Sales managera (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto ima visoku stručnu spremu i završen studij kemijskog inženjerstva, odlično poznaje engleski jezik i posjeduje najmanje trogodišnje iskustvo u prodaji plastika, polimera i otapala. Novom kolegi zauzvrat nude rad u opuštenom timu mladih ljudi, službeni automobil, mobitel i prijenosno računalo te stimulativna primanja. Javi im se do 21. siječnja.

Voliš izazove? Pivski si connoisseur? Želiš ostvarivati vrhunske rezultate? Odvaži se i postani Prodajni predstavnik (m/ž) u tvrtki Heineken Hrvatska. Riječ je o kompaniji koja ne traži samo zaposlenike, već i ambasadore koji su žedni znanja i avanturističkog su duha. Sve što ti treba za to su: uspješno završena minimalno srednja ili viša škola, poznavanje rada u MS Office paketu, baratanje engleskim jezikom i želja za brzim učenjem te postepenim razvojem. Prijavi se na oglas do 14. siječnja, zgrabi priliku i postani dio HEINEKENOVE prodajne ekipe.

Kamgrad d. o. o. je međunarodna tvrtka koja se nakon 40 godina marljivog rada i kontinuiranog razvoja može pohvaliti izvođenjem različitih radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. S ciljem dodatnog osnaživanja postojećeg tima, koji broji više od 700 zaposlenika, tvrtka zapošljava na više pozicija: Stručni suradnik za unutrašnje uređenje objekta (m/ž), Inženjer na gradilištu za strojarske instalacije (m/ž) i Referent u odjelu kontroling (m/ž). Na navedene oglase možeš se prijaviti do 5. veljače.

Solus, nositelj ugovora zastupanja i predstavljanja nekih od najpoznatijih brendova i proizvođača u području fotografske industrije, već neko vrijeme traži Brand Managera (m/ž). Želja im je pronaći osobu s naglašenim entuzijazmom prema fotografiji i s dovoljno iskustva za nošenje s izazovima koje ova pozicija sa sobom nosi. Između ostalog, na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen za izradu prijedloga strategije branda, usmjeravanje i kontrolu marketinških aktivnosti i analizu aktivnosti konkurencije. Svoj životopis im pošalji do 15. siječnja.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao!