fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Živite život kakav ste željeli – duhovna inteligencija!

U Vinkovcima je u blagdanskom ozračju u organizaciji tvrtke Lotusmedia, a u ciklusu radionica pod imenom „Use the time for tea!“ održana još jedna sada već tradicionalna božićna radionica uz čaj na temu Živite život kakav ste željeli – duhovna inteligencija!

Druženje je otvorila voditeljica Lotusmedia-e Mara Majstorović i prve ugostila Kristinu Mravinac (Kozmetički salon Esenca) i Adrianu Markanović (Fizikalna terapija „Ad Manus“) koje su kao prošlogodišnje gošće u par minuta ispričale što se to u godinu dana promijenilo i što su sve ostvarile u poslu i u životu.

U temu blagdanske radionice uvela nas je Josipa Džaja, vlasnica frizerskog salona „Stil“ koju ljubav i dobrobit prema svojim klijentima vode u nove pothvate. Također je rekla kako svoj posao radi od 17.te godine i da to nije samo posao nego kompletan način života.

O tome kako je donio svoju odluku za svećenički poziv i kako je pobijedio svoja dva najveća straha te kako u životu ne treba davati maksimum nego optimum govorio nam je pater iz crkve Sv. Vinka Palotija Ilija Sudar. Ljudske vrijednosti koje trebamo slijediti po njemu su služenja drugima, rad na svojim talentima i vrijednostima koje smo dobili po rođenju kao i vedrina duha i razumijevanje drugih i teških situacija u životu.

Svoju misiju i viziju prenošenja znanja s nama je podijelila direktorica Turističke zajednice grada Požege, gospođa Silvija Podoljak koja je i moderatorica Business Cafe-a Slavonija. Podijelila je s nama kako je pobijedila prenesene roditeljske strahove i kako uz poticanje drugih da budu bolji i proaktivniji,  živi svoje vrijednosti i život po svojoj mjeri.

Za kraj, gošća iznenađenja gđa. Marina Kozina Klasić je svojim glasom i stasom uz pratnju prof. Tamare Krajnović  potaknula blagdanski duh izvođenjem opernih arija, a njezina životna priča da je svega par ispita prije završetka pravnog fakulteta upisala glazbenu akademiju koju je uspješno i završila je oduševila sve prisutne. Ujedno je svojim životnim primjerom pokazala da se može živjeti i od onoga što uistinu volimo raditi i potaknula mlade da slijede svoje snove i slušaju sebe.

Osim dobrog druženja svi sudionici su otišli i s poklonima koje su ručno izradila djeca iz Društva naša djeca kao i poklone iznenađenja od mnogobrojnih sponzora, Kozmetički salon Esenca, tvrtka Eurco, Fizikalna terapija „Ad Manus“, Bolero sokovi, Marabu bar, Frizerski salon Stil, Iločki podrumi, Foto Medo, Tupperware, portal Samopozitivno i Vinkovačka televizija.