fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

10 najboljih poslova tjedna: Zapošljavaju Pliva, Tifon, Jysk, Overseas, M SAN, Transport Footwear…

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

3M je otvorio radno mjesto: Regulatory Affairs Associate (m/ž) za područje Istočne Europe. Glavne odgovornosti uključuju registriranje medicinskih proizvoda, održavanje registracije, kao i pripremu registracijskog plana. Za prijavu je potrebna diploma  smjeru, kao i dobre komunikacijske i timske vještine. Opširnije potražite ovdje.

M SAN Grupa je vodeći distributer IT opreme na području Jugoistočne Europe, a za područje Zagreba traži Key Account Managera/Tradera. Osoba će biti zadužena za prodaju na tržištima izvan Hrvatske i Adriatic regije, kao i za pronalaženje najprikladnijih nabavnih kanala izvan Hrvatske. Očekuje se 3 godine iskustva u prodaji na tržištima izvan HR i Adriatic regije. Opširnije pronađite ovdje.

Pliva zapošljava Suradnika za planiranje proizvodnje (m/ž). U timu Planiranja proizvodnje osoba će biti odgovorna za razumijevanje potreba tržišta i osiguranje pravovremene raspoloživosti proizvoda, kao i razumijevanje proizvodnih kapaciteta i procesa… Od uvjeta se izdvaja VSS ili minimalno 300 ECTS – farmacija, prehrambeno inženjerstvo, kemijsko inženjerstvo i sl. Link za prijavu ispunite ovdje.

Tifon d.o.o. / MOL Grupa zapošljava Voditelja gastro grupe proizvoda na odjelu maloprodaje. Svrha radnog mjesta je upravljanje gastro kategorijama proizvoda i pripadajućim aktivnostima prema utvrđenim standardima i planovima u svrhu maksimiziranja profita benzinskih servisa, a glavne odgovornosti i zadaci sastoje se od kreiranja radnog procesa na osnovu dobrog poznavanja gastro grupe proizvoda sljedeći grupne smjernice a u cilju ispunjenja očekivanja kupaca. Opširnije potražite ovdje.

JYSK za područje Zaboka traži Voditelja prodavaonice. U svakodnevnom radu očekuje vas odgovornost za svoju prodavaonicu u kojoj ćete povećati prodaju i uslugu, kao i pomaganje  svojem timu u svim zadacima kao što su naručivanje i zaprimanje proizvoda, organiziranje skladišta i punjenje polica. Ako imate imate iskustvo u maloprodaji sa sličnim odgovornostima upravljanja, prijavite se putem linka.

The Ship’s Photographer zapošljava Fotografa na brodu. Traži se motivirana osoba sa najmanje jednom godinom iskustva u fotografiji, no tvrtka je spremna angažirati i fotografa-amatera ukoliko ima širi spektar fotografija. Od fotografa se očekuje proaktivnost, te fotografije vrhunske kvalitete kako bi putnicima sve ostalo u najljepšem sjećanju. Osim fotografskih vještina, važno je i poznavanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

WASI je u potrazi za Referentom nabave (m/ž). Opis radnog mjesta uključuje uvozne i izvozne poslove, transport i logistiku, zaprimanje i nabavu robe, izradu Intrastat obrazaca, i sl. Kao posebna pogodnost ističe se rad u tvrtki s dugogodišnjim iskustvom na području prodaje nautičke opreme, kao i ugodna radna atmosferu, otvoren i prijateljski kolektiv. Od kandidata se očekuje visoka razina odgovornosti i organiziranosti, brzu prijavu ispunite ovdje.

b.t.c. je u potrazi za Serviserom uredske opreme (m/ž). Posao uključuje održavanje, instalacije i servis multifunkcijskih, fotokopirnih i telefax uređaja, pisača i kalkulatora, obuku korisnika za rad na uređajima, pružanje podrške korisnicima, i sl. Posebna pogodnost je mogućnost učenja i usavršavanja na radnom mjestu, a tvrtka traži osobu SSS elektroničkog ili informatičkog smjera. Opširnije o poslu potražite ovdje.

Tvrtka Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. traži Kooperanta za suradnju u dostavi paketa na području grada Dubrovnika i šire okolice. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine u poslovnoj suradnji sa pravnim osobama. Opširnije potražite ovdje.

Transport Footwear traži Prodavača (m/ž). Ako su cipele vaš fetiš i smatrate se kolekcionarom cipela, pozvani ste da vam hobi postane zanimanje, a zanimanje vaš hobi. Tvrtka poziva dinamične, komunikativne i ambiciozne kandidate sa odličnim prodajnim i komunikacijskim vještinama uz jednu godinu radnost iskustva. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Izvor: www.poslovni.hr