fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

7 dobrih razloga zašto posjetiti 6. regionalnu konferenciju gospodarstvenika u Vinkovcima

Još nas samo par dana dijeli od 6. regionalne konferencije gospodarstvenika u Vinkovcima. Ako ste imali priliku proteklih godina sudjelovati na ovoj konferenciji, onda zasigurno, znate koje sve mogućnosti vam pruža ova konferencija koja okuplja javni i privatni sektor regije na jednom mjestu.

PIše : Silvija Podoljak

Ove godine konferencija promiče poduzetnički duh, proaktivnost te okupljanje i sinergiju sudionika i stvaranje jedinstvene platforme za potencijale i mogućnosti koje nam nudi cijela regija.

Ako već niste imali priliku upoznati se s ovogodišnjim programom pogledajte zašto 12.6. trebate biti u Vinkovcima.

A ovdje vas čeka 7 dobrih razloga zašto 12. lipnja biti baš u Vinkovcima!

1. Postavite pitanja gostima iz javnog sektora na panelu!

Ovo je jedinstvena konferencija, u ovom dijelu Hrvatske, na kojoj ćete imati priliku poslušati stručnjake iz javnog sektora i postaviti im pitanja u panelu pod nazivom „Organizirano i jednistveno domaće tržište“. Gosti panela bit će Gabrijela Žalac, minstrica regionalnog razvoja i EU fondova, Ana Mandac, pomoćnica ministrice gospodarstva, poduzetništva i obrta, Tomislav Radoš, potpredsjednik HGK, Gordana Deranja, predsjednica HUP-a, Mario Bušić, zamjenik direktora Agencije za razvoj HRAST te Ivan Šulog iz privatnog sektora vlasnik Exotic King.

2. Budite inspirirani sjajnim primjerima dobre prakse!

Na ovakve konferencije dolazi se i zbog motivacije i inspiracije te ideja koje vam padaju na pamet slušajući ljude koji su uspjeli i koji žive i rade ono što vole. Ovog puta imate priliku poslušati Laru Liović iz Udruge Čepinski kupus, Mirka Boškovića iz Zadruge Vinkovačke šparoge, Tihomira Sotinca vlasnika Exotic Pannonia, Mariju Radojčić vlasnicu licence Business cafe Srbija te Friški Jazački, Maru Čulja iz Udruge Češnjak, Matiju Cetinića iz OPG Cetinić, Kseniju Šlopar iz Eurco d.o.o. te Ivanu Šandrk Nukić s Građevinskog fakulteta Osijek.

3. Poslušajte odlične predavače i predavanja koja su rijetko dostupna ovako na jednom mjestu!

Od svakog predavača ćete naučiti nešto novo, korisno i zanimljivo te moći primijeniti odmah nakon konferencije. Oni će vas inspirirati, naučiti novim metodama u komunikaciji s vašim timom ili kolegama na poslu. Ovogodišnja predavanja držati će kako slijedi:

Saša Petar – Kako uspjeti zahvaljujući greškama?

Darko Sambol – Organizacijski Gestalt Coaching

Stephanie Trpkov – Sinergija muško ženske snage u poslu

Mara Majstorović – Utjecajna komunikacija

Gordana Kadoić – Timska suradnja

4. Upoznat ćete mnoge ljude na networkingu!

Ovakve konferencije izvrsno su mjesto na kojima imate mogućnost upoznati ljude iz vaše ili drugih djelatnosti, proširiti svoje poslovne suradnje, porazgovarati s gostima ili poslovnim ljudima iz publike te uspostaviti neka nova poslovna prijateljstva. Ovo je prilika da se okružite uspješnim ljudima, istomišljenicima s kojima možete postići puno više. Ponesite svoje posjetnice i iskoristite priliku da upoznate potencijalne partnere i pokrenete poslovanja na nekim novim tržištima.

5. Dođite zbog odlične organizacije!

Ako ste proteklih godina posjetili Regionalnu konferenciju gospodarstvenika u Vinkovcima tada znate da vas čeka vlastiti paket u Lotusmedia vrećicama, ljubazni organizatori s Marom Majstorović na čelu. Ove godine vas dočekuje prekrasna dvorana Hotela Slavonija prilagođena ovakvim predavanjima, odličan snack u pauzama, ekipa koja je konstantno na usluzi i maksimalno se trudi da sve funkcionira savršeno. Ako ostajete u Vinkovcima Hotel Slavonija vam poklanja 30% popusta na smještaj. Sasvim dovoljno da ovo bude razlog za doći na konferenciju i ponovnu posjetu dogodine.

6. Osvojite nagrade u nagradnom darivanju!

Sjajni sponzori konferencije i organizatori pripremili su za vas odlične nagrade koje će uljepšati vaš boravak na 6. regionalnoj konferenciji gospodarstvenika u Vinkovcima i počastiti vas mnogim poklonima od izvrsnih vina, edukacija, raznih poklon paketa do noćenja u Vinkovcima.

7. Posjetite najstariji grad u Europi!

Ovo je idealna prilika da svoj dolazak u Vinkovce posvetite i razgledu najstarijeg grada u Europi – kolijevci europske civilizacije. Povoljan topografski položaj Vinkovaca oduvijek je privlačio mnoge kulture koje su ovdje nalazile svoje mjesto za život. Još od 6. tisućljeća prije nove ere, najuže gradsko područje bilo je naseljeno, pa se s dobrim razlogom može reći da su Vinkovci u kontinuitetu naseljeni više od 8 tisuća godina.

Vidimo se u Vinkovcima na 6. regionalnoj konferenciji gospodarstvenika!

Prijaviti se možete klikom ovdje