fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

7. Kongres Ishrana budućnosti

Ako mislite da je Ishrana budućnosti – zdrava hrana – varate se!
Ona je mnogo više od toga…

Ishrana budućnosti podjednako se odnosi na ono što unosimo u svoje telo, kao i u um.
Ona podrazumeva optimizam, istinu, stav, ali i brigu o životnoj sredini i uživanje u umetnosti i lepim stvarima.

Zdrava hrana, fizička aktivnost, rad na sebi, pozitivna psihologija, očuvanje prirode i ljubav kao smisao svega, jesu recept.

Do sada, u svetu nije postojao kongres, koji je tretirao sveobuhvatne teme o zdravijem i srećnijem načinu življenja, a da je imao multidisciplinarni karakter.Prisutni su učesnici različitog akademskog obrazovanja, kao i vrsni praktičari prirodnog stila življenja, što mu daje opštenarodni karakter, kao i elemente sveopšteg pokreta i preporoda za bolje sutra svih nas.

Na kongresu će biti izloženo preko 80 priopćenja, raspoređeno u nekoliko sesija putem prezentacija. Radovi koji su prihvaćeni od strane naučno stručnog odbora, biće publikovani u Zborniku koji se štampa u 2.500 primeraka.

Održaće se desetak praktičnih radionica i panel diskusija.

Kongres ima međunarodno učešće, tako da pored predavača iz cele Srbije, biće prisutni predavači i iz Republike Makedonije, Republike Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Velike Britanije, Slovenije, Australije, Kanade, Republike Hrvatske, Italije, Rusije …

Ovaj poduhvat ima svrhu da sudeluje u sveobuhvatnoj aktivnosti sticanja, očuvanja i poboljšanja spostvenog zdravlja, kao i zdravlja zajednice u kojoj živimo, te da spreči ispoljavanje bolesti. Suština svrhe jeste u edukaciji populacije o brizi za sopstveno zdravlje, izraženo u preventivi i svakodnevnoj brizi za njega, te da jednoga dana edukovani budu edukatori.

Očekujemo vas 7. oktobra do 11h u Istočnom delu Spensa ( ulaz sa strane suda).

ULAZ BESPLATAN
Više informacija na +38163 525-227
www.ishrana-buducnosti.com