fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

8. Business Café Istra, Pula – Kreatori vlastitog uspjeha

Pozivamo Vas na 8. Business Café u Puli gdje imate jedinstvenu priliku poslušati priče iskusnih, poznatih i priznatih poduzetnika, dobiti odgovore na sva Vaša pitanja te ostvariti suradnju s mnogim drugim gostima koje ćete imati prilike upoznati.

Karte se po cijeni od 100 kn mogu kupiti putem Entrio sustava nahttps://www.entrio.hr/event/8-business-cafe-istra-pula-kreatori-vlastitog-uspjeha-3408

Moderatorica i nositeljica licence Business Caféa je Kristina Bulešić, vlasnica tvrtke Inspiracija d.o.o. i autorica bestsellera 10 Days…A Heart Opening Journey!

Tema 8. Business Caféa jest “Kreatori vlastitog uspjeha”. Osim izuzetnih predavača, pripremili smo Vam još iznenađenja i dodjelu nagrada od naših sponzora na samom eventu!

Gosti:
1. KRISTINA ERCEGOVIĆ
Začetnica je cjelokupne ideje zasnovane 2011. godine. Riječ je o osobi koja se može pohvalit izrazito osebujnom biografijom i životnim iskustvom. Ona je poduzetnica, spisateljica i autorica nekoliko knjiga.

2. DARKO ŠPELIĆ
Inovator je i čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praksi. U radu se okušao kao djelatnik brodogradilišta Uljanik, taksist te uvoznik repromaterijala i strojeva za farmaceutsku i kozmetičku industriju. Darko je jedan od poznatijih pulskih inovatora i dobitnik brojnih priznanja na različitim svjetskim izložbama.

3. GORDANA DERANJA
Predsjednica je uprave Tehnomont d.d.. Ona je prva žena na čelu HUP-a, a njezin je trud prepoznala i struka te joj je Hrvatska udruga poslovnih žena u dva navrata, 2008. i 2013. godine dodijelila nagradu Menadžerica godine, a udruga CROME 2011. za menadžericu godine za velika poduzeća. Također je predsjednica udruge poslovnih žena Krug za Istarsku županiju

4. VALTER ROŠA
Diplomirao je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli. Nakon petnaestogodišnjeg aktivnog bavljenja nogometom, za vrijeme studija počinje se baviti kazalištem. 2012. izvodi predstavu „Mistero buffo“ talijanskog dobitnika Nobelove nagrade za književnost Darija Foa, čije je tekstove preveo na istarsku čakavicu uz Aleksandra Bančića. Iste godine preko web portala teatar.hr nominiran je za nagradu publike za izvođača godine.

Veselimo se Vašem dolasku i molimo Vas da požurite s prijavama kako biste si osigurali mjesto.

___

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati. Šestu godinu zaredom, u 6 zemalja, pred više od 10 000 gostiju, na više od 100 održanih evenata, ispričani je više od 300 uspješnih poduzetničkih priča i sklopljeno poslova u vrijednosti 10 milijuna eura.

Business Café poruke:
1. Kad krećemo i vodimo vlastiti biznis NISMO SAMI
2. MOGUĆE JE USPJETI sada i ovdje, usprkos svemu i svima

Kako maksimalno iskoristiti svoj dolazak na Business Café pročitajte na www.businesscafe.info/savjeti

Izvor: www.businesscafe.info