fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Održana radionica Moć riječi

21. radionica “Use the time for Tea” održana je jučer u Osijeku uz nazočnost brojnih zainteresiranih sudionika.

U okviru radionice čija je tema bila “Moć riječi” održano je vrlo zanimljivo predavanje, kreativna radionica Points of You te se modelirao uspjeh.

NLP coach i motivator, Mara Majstorović  sudionike je upoznala sa brojnim mogućnostima i načinima na koje se riječi mogu koristiti te kakvo je značenje i moć pojedinih riječi i izričaja. Tijekom radionice u okviru prvog predavanja sudionici su na zanimljiv i specifivičan način uočili kako mogu lagano preoblikovati riječi i rečenice da bi s njima došli do određenog cilja te postigli zadovoljavajući rezultat.

Profesorica hrvatskog jezika, književnosti i knjižičarstva, Darija Klaričić Veg sa sudionicima čajanke podijelila je svoje bogato iskustvo te ih uputila na koje načine je moguće prevladati određene strahove i kako se s istima trebamo suočiti jer je to jedan od načina da ih i pobjedimo.

Zanimljivo je kako su sudionici čajanke mahom priznali da s čime se suočavaju u komunikaciji i što bi voljeli popraviti u osobnoj interakciji s drugima.

Drugo dio radionice bio je prepleten interaktivnom igrom Points of You koju je vodila  savjetnik za organizacijski razvoj, trener, coach, i moderator Adrijana Strnad. Kako je i sama moderatorica napomenula igra je specifičan alat koje za bolju poslovnu komunikaciju i strategije uspješnosti koriste velike tvrtke.

“Putem slika članovi tima iz svoje perspektive govore o tome što na fotografiji vide. Na taj način možemo jasnije sagledati što svakog pojedinog člana tima unutar zajedničke strategije motivira ili demotivira”, naglasila je moderatorica Adrijana Strnad.

Sudionici čajanke složili su se kako iste slike možemo vidjeti na razne načine i detalje, što ih je razveselilo ali i ujedinilo unutar okvira ove igre jer su svi htjeli biti pozitivni i svi su bili otvoreni za suradnju i nove uvide.

Na kraju druženja podijeljene su i vrijedne nagrade od naših sponzora Eurca, Centra za poduzetništvo Osijek, Poliklinike Lege Artis, portala Samopozitivno.com te plesnog studija Osceo Dalal,

Darija Klaričić Veg je sudionike darovala s radionicom kreativnog pisanja.

Iduće naše druženje je poziv na malu NLP školu motiviranih i sretnih ljudi koja počinje 28.09. 2017. i traje kroz četiri modula kroz mjesec dana.

Prijaviti se možete putem ovog linka