fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Zagreb 25.9.2018: Konferencija mama poduzetnica

Women in Adria je još 2014. prepoznala kućni ured kao inkubator ženskog poduzetništva i do danas svake godine održala istoimenu konferenciju. 2016. smo izdali i istoimenu knjigu, Kako pokrenuti i voditi posao od kuće.

Svake godine nastojimo konferenciju učiniti boljom, stoga smo ove godine odlučili promijeniti naziv i uz edukativna predavanja dodati i inspirativna koja će vas vjerujemo oduševiti.

Sve znamo kako mame poduzetnice žive i rade, s djecom oko sebe. To smo odlučili primijeniti i na ovoj konferenciji. Odnosno, mame poduzetnice slobodno povedite djecu. Djeca mlađa od 3 godine mogu s vama slušati predavanja, a za djecu stariju od 3 godine osigurali smo čuvanje teta iz vrtića Čigra. Organizacijski partner konferencije je Tehnološki park na velesajmu koji ima igralište za djecu unutar svojih prostora. Stoga slobodno dođite s djecom, mi vas potpuno razumijemo i od nas nećete doživjeti čudne poglede!

Agenda:

8.30-9.00 Registracija i networking

9.00-9.10 Otvaranje konferencije

9.10-9.40 Kako one to rade: Ivana Matić, osnivačica i CEO Women in Adria

Ivana je Women in Adria pokrenula iz kućnog ureda tijekom treće trudnoće i u proteklih 6 godina izgradila najpoznatiji brend za žene u biznisu u Hrvatskoj i regiji.

9.40-10.30 Financije za nefinanijašice: Zorica Brašnić-Brečić, Rhea savjetovanje d.o.o.

Saznajte koji je najbolji pravni oblik za vaše poslovanje, na što morate paziti, koje privatne troškove možete priznati kao poslovne ako radite iz kućnog ureda, kako upravljati novčanim tokom….

10.30-11.00 Najjače ste kad ste svoje: Kristina Ercegović

11.00-11.30 Kako one to rade: Ana Milas

Ana Milas je napustila korporativnu karijeru u međunarodnim kompanijama i kroz svoju tvrtku nudi know-how retail marketinga malim i srednjim poduzetnicima. Njezin drugi sin ima šest mjeseci i s vama će podijeliti svoje iskustvo vođenja biznisa s malom bebom.

11.30-12.15 Ručak

12.15-13.15 Kako uz društvene mreže biti korak ispred: Petra Stanković, Inspiric

Petra Stanković mama poduzetnica i partnerica u digitalnoj agenciji Inspiric koju vodi s drugom mamom poduzetnicom koja je upravo rodila i s vama će podijeliti najbolje prakse i trikove koji će vam pomoći da pomoću društvenih mreža dođete do kupaca diljem svijeta: kako prepoznati vaše kupce, kako se vaša tvrtka treba prezentirati i aktivirati na društvenim mrežama, što za  vašu tvrtku predstavlja rast i kako ga mjeriti, najbolji način za oglašavanje vaše tvrtke, primjeri.

13.15 – 13.45 Diana Kobas Dešković: Misli i radi veliko

Diana Kobas Dešković je stručnjakinja za žensko vodstvo i ravnotežu privatnog i poslovnog života. Naučit će vas kako da kao mama poduzetnica ostvarite tu famoznu ravnotežu između privatnog i poslovnog života i razvijete biznis koji će vama i vašoj obitelji omogućiti lagodan život, a ne preživljavanje.

13.45-14.15 Kako one to rade: Maja Šesnić

Maja Šesnić je majka 5 djece! i vlasnica biznisa koji posluje u dva grada! Jedva čekamo čuti kako to izgleda imati 5 djece i biznis.

14.15. Zatvaranje konferencije

Lokacija:  Tehnološki park Zagreb, Zagrebački velesajam (paviljon 12)

Prijaviti se možete putem ovog linka: