fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Anksioznost – stanje o kojem se treba javno govoriti

Anksiozna sam, no bolje je da o tome nikome ne pričam. Imam problem s mentalnim zdravljem, ali to ionako nikoga ne zanima.

Sama ću.
Proći će.

Sve su to misli koje se vrte poput filma u glavama ljudi koji imaju problem sa strahovima, panikom, fobijama, tjeskobom, anksioznošću.

Ono što je sigurno je da su mentalne bolesti česte i sve više dotiču ljude naročito u vrijeme pandemije.

Po najnovijim istraživanjima, svaka četvrta osoba u svijetu ima probleme s mentalnim zdravljem u nekom periodu svog života, a nema osobe koja se nije susrela s velikom tugom i zlim slutnjama, osjećajima bezvrijednosti i krivnje, povlačenjem od drugih, nesanicom, gubitkom teka i spolnih žudnji, ili gubitkom zanimanja za uobičajene aktivnosti pa do gubitka želje za životom.

Koja je razlika između anksioznosti i depresije, kako na vrijeme spriječiti i pomoći si da se anksioznost ne razvije i ne ponavlja, koje tehnike se primjenjuju u liječenju i još o mnogim pitanjima govorit ćemo na zadnjem 10. webinaru u ovom ciklusu webinara uz čaj s Nataša Vrsaljko Alić Live coach i Business coach , NLP master, praktičar tehnike emocionalne slobode. Voditeljica je i ovaj put Mara Majstorović, NLP coach i master praktičar metode Time Line kojom se uspješno prevladavaju anksiozna i emotivna stanja koja nas koče u osobnom razvoju.

ČETVRTAK, 9. SRPNJA 2020. U 19:00 – 20:00 u Facebook grupi “Terapeutska i psihološka podrška u vrijeme Covid-19”