fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

AQUA-PROMET

Tvrtka AQUA-PROMET osnovana je 9.3.1994. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću i registrirana je za trgovinu, građevinarstvo, usluge, ugostiteljstvo i turizam. Prvo sjedište tvrtke je bilo u Frankopanskoj ulici br. 16 u Zagrebu u iznajmljenim prostorijama. S obzirom da se tvrtka razvijala i rasla, početkom 2000. g. seli se u vlastite prostorije u Miramarskoj 34 gdje se i danas nalazi. Krajem 2009. g. zbog povećanog prometa i potreba otvoreno je skladište koje se nalazi u Lučkom. U skoroj budućnosti tvrtka planira u Lučkom izgraditi i poslovnu zgradu. Trenutno zapošljava 18 djelatnika. Slogan AQUA-PROMETA je: „Sve za i protiv vode“.

U svojem prodajnom programu ima vodovodni i kanalizacijski materijal (cijevi, fazone, armature, kanalske poklopce)od nodularnog lijeva, keramike, PEHD-a, PP-a, PVC-a te pumpe, postrojenja za pročišćavanje pitkih i otpadnih voda i hidroizolacijske materijale. Tvrtka je generalni zastupnik europskog koncerna SAINT GOBAIN PAM, proizvođača cijevi od nodularnog lijeva, belgijske tvornice keramičkih cijevi KERAMO, austrijskih tvrtki VA TECH WABAG i AQUA ENGINEERING, koje se bave uređajima za pročišćavanje pitkih i otpadnih voda, njemačkih proizvođača hidroizolacijskih materijala FDT i ALWITRA te talijanske tvrtke EUROTECNICA ENGINEERING koja se također bavi hidroizolacijskim materijalima. Osim uvoznog programa tvrtka na hrvatskom tržištu nudi i vodovodni i kanalizacijski materijal renomiranih domaćih proizvođača kao što su METALSKA INDUSTRIJA VARAŽDIN, KRAH, VARGON, WAVIN, PIPE LIFE, HEPLAST PIPE , HOBAS, LJEVAONICA BJELOVAR i dr. Kranji kupci prodajnog programa su županije, gradovi i općine tj. njihova komunalna poduzeća, vodovodi i kanalizacije. Tvrtka je 2005. g. proširila svoje područje djelovanja i na gradnju stambenih objekata za slobodnu prodaju.

U svojem petnaestogodišnjem radu AQUA-PROMET je dobivao razna priznanja i nagrade za svoj rad od kojih je vrijedno spomenuti uvrštenje u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika 1998. i 2000. g., naziv Gazele za 2007. i 2008. g. po izboru poslovnog časopisa BUSINESS. HR. te priznanja Zagrebačkog velesajma za dugogodišne sudjelovanje na specijaliziranim sajmovima. Također je potrebno spomenuti da se AQUA-PROMET javlja i kao sponzor i donator na raznim sportskim i humanitarnim događajima te na taj način zaokružuje svoje djelovanje i doprinos društvu.

Više na: www.aquapromet.hr