fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

“Bachove kapi za sretan i uravnotežen život” u atriju Arheološkog muzeja

Homeopatkinja je i autorica knjige Bachove kapi za sretan i uravnotežen život dr. sc. Ana Klikovac, koja će u ponedjeljak o primjeni Bachovih kapi i njihovom mjestu u suvremenom zdravstvenom sustavu razgovarati s liječnicama dr. Metkom Regan i dr. Brankom Erdelji Štivić.

Predstavljanje knjige Bachove kapi za sretan i uravnotežen život je u ponedjeljak u 18 sati u atriju Arheološkog muzeja, Gajeva 10, restoran Brewbites.

Dr. Bach je 38 kapi razvrstao u sedam skupina, kojima koje pomažu kod sljedećih stanja i problema:

  1. kod usamljenosti,
  2. kod strahova,
  3. kod obeshrabrenja i očaja,
  4. kod nedostatka interesa za sadašnjost,
  5. kod pretjerane zabrinutosti za dobrobit drugih,
  6. kod preosjetljivosti na tuđe utjecaje i ideje,
  7. kod nesigurnosti.

Dr. Edward Bach, bio homeopat i bilo mu je dobro poznato djelovanje minimalnih količina aktivne tvari u pripravku. Bachov sustav uspostavljen je prije gotovo 100 godina, a danas se Bachove kapi različitih namjena mogu nabaviti u ljekarnama.

Trenutačno diljem svijeta djeluje više od tri tisuće registriranih aktivnih Bachovih praktičara u više od 70 zemalja. Još je kudikamo više onih koji Bachove kapi primjenjuju za svoje osobne potrebe, laičkim odabirom, ali upravo tako kako je to dr. Bach zamislio – da svako kućanstvo ima kod kuće set Bachovih kapi i da sami biraju koje im kapi u kojem trenutku trebaju.