fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Brodske plesačice na europskom natjecanju u Pragu osvojile medalje, diplome i pehare

Protekli vikend, plesačice i plesači Studia za moderni i klasični ples Brodski leptirići, sudjelovali su na Europskom natjecanju “PRAGUE DANCE OPEN” gdje su ostvarili izvrsne rezultate.

U natjecanju u kojem je sudjelovalo 3000 plesača iz Rumunjske, Makedonije, Rusije, Španjolske, Latvije, Bjelorusije i drugih zemlja Brođanke su sudjelovale s manjom, srednjom, rednjom i starijom skupinom i od 299 koreografija različitih plesnih stilova balet, art dance, jazz dance, lyrical, street jazz, modern, upravo njihove osvojile su žiri pa time i medalje i to 1. mjesto seniori/ formacija/ koreografija – Ciganska rapsodija (starija skupina), 2. mjesto children/ grupa/ koreografija – Billie Jean (srednja skupina) i 3. mjesto children/ formacija/koreografija – Mornarski ples (manja srednja skupina)

– Izuzetno smo ponosni na plesače plesnog studia, koji su postigli ovako zavidne rezultate na Europskom natjecanju.- rekle su koreografkinje Olga Andrusenko i Ksenija Vrkljan i dodale- Želimo se zahvaliti svojim balerinama na prekrasno izvedenim točkama, trudu, strpljenju i motivaciji. Autoprijevozniku “Terzić bus” s kojim smo sretno stigli doma uz predivne vozače, roditeljima na pomoći. Hvala gradu Slavonskom Brodu, Županiji i našem gradonačelniku Mirku Duspari na podršci! I jš jednom iskrene čestitke malim, srednjim i velikim balerinama!-

Izvor: Ebrod.net