fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Na Dane komunikacija 2017. dolazi Alex Braun

Peto izdanje festivala Dani komunikacija održat će se od 30. ožujka do 2. travnja u hotelu Lone u Rovinju, u organizaciji HURA-e i IAB-a Hrvatska piše Tportal.hr

Svakim novim izdanjem Dani komunikacija posvećeni su sve većoj integraciji trendova i struka u sklopu industrije tržišnog komuniciranja, a ista vizija prožima i ovogodišnji program. Nakon integracije onlinea i offlinea, kreativnosti i učinkovitosti, ove godine integriraju oglašavanje i odnose s javnošću kroz nove programske sadržaje i predavače, poput bivšeg konzultanta SDP-a Alexa Brauna.

‘Industrija tržišnih komunikacija svjedoči nastanku novih komunikacijskih alata i kanala, a u skladu s time i agencije su se oboružale dodatnim znanjima. Budući da integracija nije jednokratan i konačan cilj, vidimo naš put kao korak bliže tom idealu. Nalazimo se na 359,99 stupnjeva integracije, najavljujući tako težnju da držimo korak s trendovima u industriji i usavršavamo festival,’ rekao je Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e, povodom lansiranja novog izdanja festivala.

U sklopu dijela programa posvećenog odnosima s javnošću, najveće ime zasigurno je Alex Braun, ‘čarobnjak za kampanje’ kako ga je proglasio Forbes, i konzultant godine po izboru Američke udruge političkih konzultanata. Ovaj stručnjak političkog marketinga ostavio je svoj trag i na hrvatskoj političkoj sceni tijekom suradnje s SDP-om.