fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Digitalna agencija Kontra pokrenula besplatnu akademiju marketinga za studente

Digitalna agencija Kontra predstavila je novi projekt. Uz dosadašnje edukacijske aktivnosti kao što su blog o digitalnom marketingu, dizajnu I developmentu te mjesečni blesplatni webinari DigiTime, ekipa iz kontre ovog je puta odlučila organizirati besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente – Kontra Digital Hub…

Primarna je svrha Kontra Digital Huba edukacija i davanje praktičnog znanja studentima koje zanima digitalni marketing.

Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca, tijekom kojih će studenti učiti o community I content managementu, online oglašavanju na Facebooku i Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu, ali će i sudjelovati u kreativnim kampanjama i na poslovnim sastancima.

Kontra Digital Hub vodit će Iva Gotlin, Account Assistant Kontre, dok će Ilija Brajković i Petar Bogdan kao osnivači agencije sudjelovati u programu kroz mentoriranje studenata.

Iva Gotlin: “Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najbolje leži. Kroz tri mjeseca, studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine. Program koji smo osmislili je kvalitetan i zabavan, prilagođen studentima. Mi u Kontri smo dobro uigran tim, ali se uvijek veselimo novim ljudima I svježim idejama – zato pozivam sve koji se žele okušati u digitalnom marketingu da se prijave.”

Svi polaznici koji uspješno završe program, dobit će Kontrin certifikat koji dokazuje njihove kompetencije u navedenim digitalnim vještinama.

Više o Kontra Digital Hubu pročitajte na Kontrinoj web stranici, a kako bi se prijavili potrebno je riješiti kratki test te priložiti CV i motivacijsko pismo.

Prijave su otvorene do 9. listopada.

Izvor: Poslovniplus.com