fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Divna akcija: Rezerviraj klauna! Prvi put najmanji pacijenti mogu stručnjake za smijeh naručiti doma

Pokretanjem ovog novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima čak i kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica, zbog svima poznatih razloga oko pandemije koronavirusa.

Djeci dani u bolnici, ali i kada se liječe kod kuće, mogu biti jako dugi. Rezerviraj klauna! je novi crvenonosni online program namijenjen djeci na liječenju u bolnicama i djeci koja se liječe kod kuće. Trenutke radosti i igre CRVENI NOSOVI klaunovidoktori sada donose online.

Pokretanjem ovog novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima čak i kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica. Duge bolesničke dane klaunovidoktori razvedrit će i djeci koja se liječe kod kuće. Svakim radnim danom od 14:00 do 17:00 sati klaunovidoktori uveseljavaju djecu unaprijed rezerviranim video pozivom.

Kako rezervirati klauna?
“Potrebno je nekoliko klikova do klaunskih trikova. Da biste rezervirali klauna posjetite www.crveninosovi.hr, kliknite na poveznicu Rezerviraj klauna! i odaberite željeni datum i vrijeme. Potom upišite ime djeteta, e-mail adresu na koju će stići potvrda rezervacije, ime i prezime roditelja ili skrbnika te dob djeteta kako bi bili spremni izvući najbolje trikove iz klaunovskih prevelikih džepova!”, objašnjava Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

Naš prvi doktor s crvenim nosom: ‘Ej klaune, ne možeš spasiti baš cijeli svijet odjednom’ znale su mi dobaciti sestre

Iskustva iz prve ruke

“Već nekoliko godina Leo je oduševljen klaunovimadoktorima. Premda više nije u bolnici, njegovo veselje kada ih vidi i dalje traje, a uvjeren je da će jednoga dana i sam postati klaundoktor.

Posljednjih mjeseci pratio je klaunovedoktore putem Facebook Livea, a sada veselo druženje s klaunovima može rezervirati svaki radni dan”, podijelila je mama Edita.

Klaunovidoktori vesele se svakoj rezervaciji i poručuju – uveseli dan jer s klaunom nisi sam!

Više informacija o programu može se pronaći na službenoj stranici CRVENIH NOSOVA.

U CRVENIM NOSOVIMA trenutačno djeluje 26 klaunadoktora, profesionalnih umjetnika koji su educirani za rad s bolesnom djecom te starima i nemoćnima. CRVENI NOSOVI klaunovidoktori ove godine slave 10tu godišnjicu svog djelovanja u Hrvatskoj, a od svog osnutka posjetili su više od 164.656 djece, starijih i nemoćnih. Dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja 10 partnerskih zemalja koje međusobno dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Izvor: Gloria.hr