fbpx
Back
Image Alt

SAMOPOZITIVNO.COM

Djeca za djecu – paketi dječjih potrepština uručeni mališanima stradalih područja

Koordinacijski odbor Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece i Dječje gradsko vijeće na čelu s dječjom gradonačelnicom Svete Nedelje organizirali su akciju prikupljanja dječjih potrepština za djecu u područjima stradalim od potresa, a kako bi im olakšali nastavak školovanja i igru te kako bi im pokazali da imaju punu podršku i barem na trenutak vratili osmijeh na lica. Pakete su sortirali po dobi primatelja, od 1 do 14 godina.

-Naši najmlađi sugrađani uz svoje pakete poklonili su crteže i pisma podrške svojim vršnjacima. Još jednom, pokazali ste svoje veliko srce! Djeca za djecu, Sveta Nedelja za Glinu, Petrinju i Sisak! – poručio je Dario Zurovec, gradonačeklnik. Članovi Koordinacijskog odbora jučer u jutarnjim satima uputili su se u Glinu te su obišli naselja Majske Poljane, Novo selo Glinsko, Marinbrod, Prekopa i Petrinju. Radost i veselje djece koja su preuzimala poklone su neopisiva!

-Ovim putem, zahvaljujem se Dječjem gradskom vijeću, Koordinacijskom odboru, a posebno se zahvaljujem najmlađim sugrađanima Svete Nedelje i njihovim obiteljima!- dodao je gradonačelnik. (Grad Sveta Nedelja)